Pasirodė dar daugiau AMD Radeon HD3870 X2 ir „AMD Spider Gaming System“ nuotraukų

Technikos entuziastai mus ir vėl stebina – šį kartą pasirodė dar keletas paveikslėlių. Viename iš jų matome Radeon HD3870 X2, geriau žinoma RV680 kodiniu pavadinimu, kuris turi du grafinius procesorius.

Verta prisiminti, kad tai keista – dviejų GPU Radeon HD3870 pasirodys tik kitų metų pradžioje, o mes jau dabar galime jį pamatyti. Nežinia kaip yra su tvarkyklėmis, bet manau greitu laiku išvysime ir šios vaizdo plokštės pajėgumo palyginimus. RV680 galite išvysti pirmame ir antrame paveikslėlyje. Prie viso to kitose paveikslėliuose matome ir „AMD Spider“ žaidimų platformą, kurioje yra AMD 790FX lustu pagaminta pagrindinė ir net keturi Radeon HD3870 vaizdo posistemiai sujungti CrossFireX technologijos pagalba.

Priminsime tai, kad ankščiau rodėme pajungtas keturias HD3850 vaizdo plokštes. Verta paminėti ir tai, kad gandai nemelavo – išties atrodo, kad iš dviejų GPU sudarytas HD3870 nebus storesnis už savo brolį, įprastą HD3870, o kaip teikta tiesiog ilgesnis.

Dabar telieka laukti pogrindinių RV680 testų ir žinoma oficialių keturių Radeon HD3870 testų. Ar jie sugebės įveikti dvi GeForce 8800Ultra galiūnes? Pamatysime…

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.