Pasirodė naujausia PS3 konsolei skirta 1.94 „firmware“ programinė įranga

Vakar pasirodė, japonų kompanijos „Sony“, žaidimų kompiuterio „Playstation 3“ programinės įrangos, geriau žinomos „firmware“ terminu atnaujinimas. Naujoji 1.94 versija pagaliau palaikys dar prieš „Playstation 3“ pasirodymą fanų bei žaidimų kūrėjų lauktus „DualShock 3“ konsolės pultelius su atgalinės vibracijos funkcija.

Nors naujieji konsolės valdymo pulteliai „DualShock 3“ su atgalinės vibracijos funkcija, pristatyti „Tokyo Game Show 2007“ parodoje, vakarų Europoje turėtų pasirodyti ne ankščiau nei 2008-ųjų pavasarį, naujoji „firmware“ versija jau pilnai palaiko žaidimo „Ratchet and Clank Future: Tools of Destruction“ siunčiams vibracijos užklausas.

„Ratchet and Clank“ – tai ne vienintelis žaidimas, palaikantis atgalinio vibravimo funkciją ir pasirodysiantis dar iki pačio pultelio išleidimo į prekybą kitų metų pavasarį. Tokių produktų asortimentą turėtų praturtinti jau visiems „konsolininkams“ gerai žinomi vardai – „Assassins Creed“ bei „Uncharted: Drake’s Fortune“. Jau išleistiems produktams, tokiems kaip „Resistance: Fall of Man“, „MotoStorm“ jau dabar galima rasti atnaujinumus, kurie leis džiaugtis atgalinės vibracijos malonumais.

Prisiekę žaidėjai, kurie norės artimiausią šventinį sezoną praleisti su naujuoju „DualShcok 3“ rankose, turės galimybė šiuos pultelius užsisakyti iš internetinių Japonijos parduotuvių, mat tekančios saulės šalyje jie numatyti jau lapkričio mėnesiui tiek juodos, tiek baltos spalvos variantuose. Nekantriai laukiama naujųjų įrenginių ir Lietuvoje.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.