Pasirodysiantys žaidimai Lapkričio trečioje savaitėje

Taip, esame technikos portalas, tačiau nenorime užmiršti ir žaidimų. Jie leidžia mums smagiai praleisti laisvalaikį, taigi dabar susipažinsime su tuo, ką galėsime žaisti esamoje savaitėje.

AK

Ilgai lauktas Unreal Torunament 3 pagaliau išvys šviesą. Jau ne kartą matėme Demo versijos vaizdo plokščių testų, tačiau bus dar viena proga šį žaidimą išbandyti ant jūsų AK. Laukiame UT 3, kuris, pasak Epic, įkūnys geriausias praėjusių serijos dalių elementus ir su naujuoju Unreal Engine 3 atrodys nuostabiai. Kol kas galime rasti vieną apžvalgą Eurogamer portale, kurioje jis vertinamas 8 iš 10 balų. Laukiame ką pasakys kiti ekspertai.

Kiti garsesni žaidimai pasirodysiantys AK šią savaitę:

Final Fantasy XI Online

Sega Rally Revo

Xbox 360

Ši savaitė turėtų būti ypač gera Xbox 360 žaidimų kompiuteriui. Pasirodo Rock Band! Jau dabar skalanduojama, kad tai pats geriausias muzikos žaidimas, be viso ko ir brangiausias, nes mes gauname nuostabią žaidimo dėžute. Nuostabu muzikos mėgėjams. IGN irgi neblogai įvertino šį žaidimą, kas nuteikia ypač optimistiškai – 9,4 iš 10

Be viso ko dar vienas hitas ties Xbox 360. Ko jau ko, bet žaidimų stygiumi šis žaidimų kompiuteris nesiskundžia, nustebino ir BioShock kūrėjų pasisakymas, kad žaidimas iš žaidimų kompiuterių bus skirtas tik Xbox 360. Dabar BioWare išleidžia šiandien ir Mass Effect. Tai irgi nuostabus žaidimas, tiesa skandalingas, bet tiek to. GameSpy jį įvertino kaip idealų žaidimą – penki balai iš penkių.

PlayStation 3

Šis savaitė turėtų būti sėkminga ir PlayStation 3 žaidimų kompiuteriui. Nors Rock Band pasirodys ir PS3, daugelis pradėjo šnekėti tai, kad jo pakuotė daugeliu atveju yra žymiai geresnė Xbox 360 versijoje.

Be Rock Band, PlayStation 3 išvys ne ką mažiau laukiamą žaidimą Time Crysis 4, kuris yra komplektuojamas su ryškiai oranžiniu „GunCon 3“. TolalPlayStation jam davė 8 balus iš dešimties.

Uncharted: Drake’s Fortune, vienas iš „sunkiųjų PS3 hitų, pas mažmenininkus pasirodęs jau praeitą savaitę, tačiau oficialiai pasirodys tik šią savaitę. Jam GameSpot duoda 8 balus iš dešimties.

Keletas garsesnių žaidimų, kurie pasirodys PS3 šią savaitę:

College Hoops 2K8

The Elder Scrolls IV: Shivering Isles Oblivion Expansion Pack

Medal of Honor Airborne

Soldier of Fortune Payback

TimeShift

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.