Philips pristatė M600 muzikinį telefoną

Užvakar kompanija Philips anonsavo naujausią M serijos atstovą – muzikinį telefoną M600. Išoriškai išvaizdus ir spalvingas, techniškai minimaliai aprūpintas įrenginys išsiskirs tik kelių funkcijų palaikymu ir turėtų patenkinti didžiosios dalies melomanų poreikius.

M600 gebės veikti dviejų dažnių GSM tinkluose na, o be muzikos gyventi negalintiems vartotojams, pasiūlys SRS Labs kompanijos sukurtą WOW muzikos derintuvo (angl. equalizer) technologiją, kuri pagerina bendrą garso kokybę ir simuliuoja erdvinio garso atkūrimą, iš telefono palaikomų, MP3, WAV ir AAC formatų garso rinkmenų. Kad įrenginys orientuotas reikliam, muziką mėgstančiam pirkėjui, parodo ir aparato korpuse išdėstyti specifiniai valdymo mygtukai, pridėdamos „in-ear“ tipo ausinės ir galiausiai žaismingas dizainas bei talpi baterija, kurios turėtų užtekti 40-čiai valandų nepertraukimo muzikos klausymosi.

Bluetooth 2.0 (su AD2P) technologijos palaikymas leis jaustis patogiai ir laisvai, nesvarbu ar klausytumėmės muzikos bevielėmis stereo ausinėmis ar keistumėmės dainomis su draugais. Pastarosios talpinamos bus microSD tipo atminties kortelėje.

Philips M600 taip pat turi dviejų colių įstrižainės 256 000 spalvų ekraną gebėsiantį atvaizduoti 170 x 220 pikselių raišką bei 1,3 megapikselių fotokamerą su MPG4 formato filmavimo galimybe. Java MIDP platformos palaikymas leis naudotis paprastomis programomis bei žaisti žaidimus, kurių atsisiusti galėsime benaršant internetą per telefono palaikomas WAP 2.0/xHTML sąsajas.

Kol kas telefonas numatomas tik Kinijos rinkai (nors M600 T9 teksto įvesties technologija palaiko anglų, prancūzų, rusų ir turkų kalbas), tačiau manoma, kad vėliau bus pranešta ir apie Europinio modelio išleidimą. Duomenų apie būsimą kaina taip pat nėra.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.