Pigiausi Sony istorijoje Vaio

Jeigu Jūs ieškojote dirbančio kaip arklys ir kainuojančio nedidelius pinigus nešiojamojo kompiuterio „Sony Vaio“ tikrai nebuvo jūsų pirkinių sąraše. Kai nešiojamųjų kainos kas metus vis krito ir krito „Sony“ nusprendė savo įkainius palikti aukštame lygyje.

Ši strategija šiandien keičiasi – gamintojas pristatė pigiausius kompanijos istorijoje nešiojamuosius kompiuterius. „NR“ serijos kaina sieks maždaug 750 JAV dolerių.

„Sony“ nepateikė itin daug šių nesunkiai įperkamų „laptopų“ specifikacijų. Minimas buvo tik 15.4 colių dydžio ekranas, „Core 2 Duo“ mikroprocesoriai, integruotas 802.11 a/b/g bevielio ryšio palaikymas, įdiegta „LocationFree“ programinė įranga veikianti su „Windows Vista“ operacine sistema. „ Šie labai nebrangūs nešiojamieji kompiuteriai sieks sudominti vidutinės klasės pirkėjus, kurie savo pramogoms nenori išleisti itin daug pinigų," – sako „Sony“.

„NR“ nešiojamieji kompiuteriai atkeliaus į mūsų rankas visiškai skirtingų spalvų. Tai "Wenge", kurią „Sony“ apibūdina kaip sodriai rudą su vario akcentais; "silk“ – matinė balta ir taip pat „granite“ – sidabrinį atspalvį su natūraliais tonais. Korpuso danga bus švelniai šiurkšti ir atrodys, jog kompiuteris bus ką tik iš fabriko,“ – priduria „Sony“.

Tiems „Vaio“ pirkėjams, kurie nori stilingesnio nešiojamojo, visada yra brangesni, aukščiausios klasės „Vaio“ kompiuteriai. Visiška minėtos serijos priešingybe turėtu tapti „FZ“ serija, kurios korpusų dizainą kūrė Maya Hayuk. Šių modėlių kaina prasidės nuo 2500 JAV dolerių.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.