Pirmieji RAM radiatoriai iš AC – Arctic RC

Pakankamai gerai visiems Lietuvoje žinoma aušinimo produktų gamintoja Arctic Cooling pristatė pirmus kompanijos istorijoje radiatorius, skirtus operatyviosios atminties aušinimui. Arctic RC yra pagaminti iš aliuminio, o nors ir čia nėra heatpipe vamzdelių, nuotraukoje matomi „pelekai“ padės dar labiau sumažinti modulių temperatūrą.

Dar šią savaitę visus tylos mėgėjus kompanija nudžiugino Freezer 7 LP išleidimu, todėl ši savaitė šveicarams labai svarbi. Pasak kompanijos, šie radiatoriai gali būti naudojami tiek su DDR2, tiek ir su DDR3 darbinės atminties moduliais, o montavimas yra labai paprastas. Arctic RC bus pardavinėjamas su lipnia termojuostele, kuri leidžia prikabinti vieną arba du radiatorius prie modulio, priklausomai nuo vartotojo reikmių. Vienoje pakuotėje rasime keturis Arctic RC, kurių užteks dviem, abiejose pusėse atminties lustus turintiems, moduliams.

AC teigia, kad su šiais produktais temperatūra, lyginant su įprastu radiatoriumi sumažėja 26 laipsniais, o jei jo išvis nėra – 34 laipsniais Celsijaus. Gaminio svoris siekia 29 g, o išmatavimai, atitinkamai, ilgis x storis x plotis, 126,3 x 1,5 x 65 mm. Arctic RC bus pradėtas pardavinėti jau nuo šio mėnesio vidurio ir kainuos maždaug 10 eurų.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.