Pirmieji įspūdžiai iš Nokia S60 3rd Edition atnaujinimų paketo

Greitu metu Nokia ketina išleisti dar vieną didelį savo operacinės sistemos skirtos sumaniesiems telefonams atnaujinimų paketą. The Feature Pack 2 vardu pavadintas atnaujinimų paketas, turėtų ne tik užtaisyti didžiąją dalį Nokia S60 3rd Edition sitemos klaidų, bet pridėti daugybę naujų funkcijų.

Kaip teigia patys kūrėjai, platformą siekta patobulinti taip, kad ji taptu kuo paprastesnė ir „draugiškesnė“ eiliniam vartotojui. Ar tai pavyko padaryti, kiekvienas iš mūsų galės nuspręsti pasirodžius atnaujinimui. Tačiau šiokią tokią nuomonę apie būsimą paketą galima susidaryti jau dabar. Eldaras (Eldar), reporteris iš Mobile-Review.com portalo sugebėjo užfiksuoti net 100 atnaujinimo nuotraukų ir kiekvieną jų plačiau pakomentuoti. Visas jas galite apžiūrėti paspaudę čia.

S60 3rd Edition Feature Pack 2 bus diegiamas tokiuose telefonuose kaip Nokia N78, N96, 6210 Navigator ir 6220 Classic. Deja, senesnės operacinės sistemos versijos vartotojams šis atnaujinimų paketas nebus prieinamas kaip laisvai įdiegiamas „update‘as“.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.