Pirmosios HD 4870, 4850 plokščių nuotraukos

Jau kurį laiką internete galima rasti naujosios kartos, GTX 2xx serijos vaizdo plokščių nuotraukų, net ir veikiančioje sistemoje. Tačiau štai AMD/ATI stovyklos gaminių nuotraukų nebuvo įmanoma rasti jau kurį laiką. Oficialiai jos dar nepaskelbtos, tačiau naujienų portalui VR-Zone pavyko surasti kelias plokštės nuotraukas, kurias pateikiame žemiau:


ATI Radeon HD4870 priekinė dalis


ATI Radeon HD4870 galinė dalis

Tuo tarpu vyrukams iš Bit-Tech tinklalapio netgi pavyko žvilgtelėti po 4870 apkarpytos versijos – HD4850 plokštės aušintuvu:



Štai taip atrodo „nuoga“ HD4850



O štai ir pats RV770 visame savo gražume



Galinė aušintuvo dalis

Kaip matome iš paskelbtų nuotraukų, galingesnė HD4870 turės „dual-slot“ tipo aušintuvą, kuris atrodo labai panašiai kaip ir senosios 2900XT vaizdo kortos. Pati plokštė atrodo pakankamai ilga ir turi dvi PCI Express maitinimo jungtis, viena daugiau nei HD3870 plokštėje, kas galėtų reikšti, jog plokštė turės didesnį "ėdrumą" energijai. Taip pat kaip matome plokštė turi dvi vietas CorssFire jungiamiesiems tilteliams, kurių pagalba galėsime sujungti 3-4 plokščių multi-GPU sistemas.

Bit-Tech pateiktos fotografijos mums atskleidžia kiek daugiau informacijos apie HD3850 plokštėje besidarbuojantį RV770 grafikos procesorių. Sprendžiant iš jo padėties PCI Express jungties atžvilgiu galime spręsti, kad RV770 yra žymiai didesnis nei jo „vyresnysis brolis“ – RV670 ir tokių pat išmatavimų kaip ir G92 grafikos procesorius iš konkurentų Nvidia stovyklos. Plokštėje rasime vieną maitinimo laido jungtį bei „single-slot“ tipo aušintuvą, panašų į esantį HD3850 modelyje.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.