PlayStation 3 pardavimus didina 40GB versija

Sony, matyt, suprato tai, kad žaidimų kompiuterių „Ferrari“ ne visi įpirks, taigi pasirodė pigesnė 40GB versija. Pasak Sony ji dabar ir stumia PlayStation 3 pardavimus.

Sony šią savaitę mus supažindino su naujais pardavimais, kurie yra po 40GB versijos išleidimo. Priminsime tai, kad 40GB versija yra žymiai pigesnė nei, kad dabar oficialiai esanti 80GB versija, beveik dvigubai, ir šiek tiek mažesnė už virtualiai dar kai kur egzistuojantį 60GB modelį.

Šį kartą Sony nesidrovėjo pasididžiuoti. Pasak jų, 40GB versija per pirmą savaitę pardavimus padvigubino, o antrą savaitę net patrigubino. Tuo tarpu, kai prieš 40GB modelio išleidimą PS3 būdavo parduodama tarp 30,000 iki 40,000 vienetų per mėnesį, dabar šie skaičiai per pirmą savaitę po pigesnės versijos išleidimo išaugo iki 75,000, o antrą – iki 100,000. Savo džiaugsmą išreiškė ir Sony vadovaujantis darbuotojas Howardas Stringeris: „Akivaizdu, mes daug padarėme dėl PS3 einant metams į pabaigą. Pagaliau mes radome tinkamesnę kainą savo žaidimų kompiuteriui, nei iki šiol, ir matome šokį tokį progresą“

H. Stringeris išreiškė mintį, kad PS3 pardavimų padidėjimas nesusijęs su Nintendo kurtu žaidimų kompiuteriu Wii. Pastarąsias dvi savaites, kai buvo pardavinėjamas 40GB modelis, Nintendo išvis nespėjo tenkinti vartotojų poreikių ties Wii dėl to galbūt daugelis pirko PS3, tačiau H. Stringeris tai laiko „atsitiktinumu“.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.