Pristatyta internetinė Adobe Photoshop versija

Kompanija Adobe vakar pristatė ilgią lauktą savo nuotraukų redagavimo programinės įrangos versiją, kuri yra skirta įvairiam vartotojų ratui. Esmė ta, kad programa pavadinta Photoshop Express yra visiškai nemokama ir ja galima naudotis naudojant tik naršyklę. Ją galima rasti čia.

Photoshop Express leis vartotojams atlikti įvairias nuotraukų redagavimo funkcijas – redaguoti jas, įkelti, išsaugoti ir kitaip jomis manipuliuoti. Tam nereikės pirkti brangios Photoshop programinės įrangos, vien elemantarus Photoshop rinkinys Elements kainuoja keletą šimtų JAV dolerių, tačiau įprastos Photoshop programos yra skirtos profesionalams. Express žvelgia į įprastą vartotoją ir yra visiškai nemokamas.

Kompanijos tikslas toks, kad ji sugebės persivilioti vartotojus iš nuotraukų talpinimo svetainių, tokių kaip, kad Flickr ar Snapfish. Šios interneto svetainės taip pat siūlo nuotraukų redagavimo įrankius, ir kaip Photoshop Express yra visiškai nemokamos. Kol kas sunku pasakyti, ar Adobe su jais lygiai konkuruos, šios kompanijos turi milijonus pastovių vartotojų, o Adobe tenka viską pradėti iš pradžių.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.