Radeon HD 3450 starte kainuos 50 JAV dolerių

Viename iš tinklapių, tai yra HotHardware, pasirodė keletas faktų apie artėjančią Radeon HD 34×0 šeimą. Vienas iš jų byloja, kad sulauksime dviejų vaizdo plokščių iš šios serijos – HD3450 ir HD3470, panašiai kaip yra HD38x0 serijoje.

Šios vaizdo plokštės turėtų pakeisti dabar esamas HD2400 Pro ir XT modifikacijas, bei tapti naujomis žemos klasės vaizdo plokštėmis. Apie didelį našumą žaidžiant žaidimus nereikia nei tikėtis, tačiau čia matome ir kai ką gero – DisplayPort. Taigi DisplayPort sąsaja galės turėti ir pigių vaizdo plokščių savininkai.

Kaip skelbiama, Radeon HD3450 su DisplayPort turėtų kainuoti apie 50 JAV dolerių. Tai ganėtinai patraukli kaina, o už tai gausime galimybę turėti aukštą rezoliuciją ir neprastą 3D našumą.

Jei jūs norite šios vaizdo plokštės, teks palaukti kitų metų pirmojo ketvirčio. Čia AMD kompanijos pozicijos atrodo išties geros, nes daugiausiai kompiuterių parduodantys Dell pasisakė už tai, kad kitais metais visi jos monitoriai turės DisplayPort sąsają, o AMD čia turės keletą vaizdo plokščių su šia sąsaja. Galima manyti, kad Dell keletą iš jų ketina komplektuoti savo siūlomuose produktuose.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.