Ridata pristato naują 32 GB SSD diską

Jau kelias savaites SSD standžiųjų „flash“ tipo diskų fronte buvo tylu, bet šiandien „Ridata“ anonsavo savo naująjį 32GB talpos 2.5“ SATA SSD diską.

Naujasis 32GB SSD diskas yra nusitaikęs į mobilųjį sektorių, o tai matome iš 2.5 colių dydžio. Įrenginio MTBF(Mean time between failures) siekia keturis milijonus valandų. Skaitymo greitis šiame standžiajame diske be judančių dalių sieks 60MB/s, o didžiausias įrašymo greitis turėtų būti 48MB/s.

Šis našumas labai mažai skiriasi nuo „Samsung“ 64GB SSD varianto, kurio skaitymo/įrašymo greičiai atitinkamai siekia 65MB/45MB per sekundę. „Mtron“ nesuvokiamai daug kainuojantys SSD ryškiai aplenkia abu minėtus variantus, pasiekdami net 120MB/s skaitymo ir 90MB/s įrašymo greičius.

"Mūsų naujasis „Ridata SSD“ siūlys pakankamai didelį našumą įvairiose operacijose,“ – sako kompanijos prezidentas Harvey Liu. „Lyginant su tradiciniais HDD „Ridata SSD“ yra mažesnis, naudoja puse tiek energijos, yra itin lengvas, siūlo fantastiškus pakrovimo ir atsako laikus ir dirba žemoje temparatūroje be jokių judančių dalių. Tai idealus „HDD“ pakaitalas visiems vartotojams.“ Nors ir šiuose žodžiuose skamba tiesa Liu pamiršo paminėti daug didesnę už HDD kainą.

32GB modelį bus galima nusipirkti artimiausiomis savaitėmis, o 64GB variantas atkeliaus į parduotuvės lapkričio pabaigoje. Nei vienam iš įrenginių kaina nebuvo priskirta, bet manoma, kad prireiks nuo 400 iki 1000 JAV dolerių šiems daikčiukams įsigyti.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.