SNES žaidimai iPhone

SNES žaidimų emuliavimas "smarphone‘uose" nėra naujiena, bet SNES žaidimų emuliavimas iPhone mobiliajame telefone yra kažkas negirdėto. Po paraliais, iPhone juk neturi klavišų. Ar įmanoma su šiuo įrenginius pilnavertiškai žaisti SNES žaidimus?

Programuotojai iš ZodTTD būrio sumanė įrodyti, jog įmanoma viskas, tik reikia noro. Vyrukai iš šios grupelės padarė SNES emuliatorių skirtą iPhone gana banaliu, ir už save kalbančiu pavadinimu: snes4iphone. Ši programa neseniai išėjo su v1.0.0 prierašu.

Taigi, žaidžiant, kaip matome paveikslėlyje, visi SNES pultelio klavišai atvaizduojami, vizitine kortele iPhone’ui tapusiame, jutiminiame ekrane. Iš tikrųjų tai gana patogu, turint omenyje, kad vaizdas telefone gali veikti dviem režimais – vertikaliai ir horizontaliai. Kalbant apie grafiką, ji programos pagalba atvaizduojama labai greitai, be jokių trukdžių, veikiant aukštam kadrų per sekundę dažniui.

Ši programos versija kol kas negali groti žaidimo garsų ar muzikos, jei ją galima taip pavadinti. Tiesiog visą laiką groja SNES žaidimams būdinga foninė muzika.

Beje, šią programą įdiegti į savo iPhone bus įmanoma tik tokiu atveju jei jūsų telefonas yra atrištas. Na kadangi Lietuvoje kitokio ir neįsigysi, tai šis aspektas neturėtų būti aktualus.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.