(SP)Omnitel vartotojams – tiesioginis ryšys su visais My Space vartotojais

Nuo šiol visi "Omnitel" tinklo vartotojai gali lengvai prisijungti prie bene populiariausios pasaulinės interneto bendruomenės "My Space" per tiesioginę nuorodą "Omnitel" mobiliojo interneto svetainėje "Omni SurfPort", adresu wap.sp.lt.

"Lietuvoje "My Space" socialinis tinklas jungia per 50 tūkst. narių, kurie aktyviai ieško bendraminčių ir su jais bendrauja šiame tinkle. "Omnitel" palengvino jų bendravimą ir sudarė galimybę tai daryti "My Space" tinkle mobiliuoju telefonu", – teigė "Omnitel" viceprezidentas komercijai Remigijus Štaras.

"Džiaugiamės partneryste su "Omnitel" suteikiant Lietuvos žmonėms galimybę mobiliajame telefone naudotis "My Space", pirmaujančiu bendravimui, muzikai ir vaizdui skirtu socialiniu tinklu", – sakė Jonas Lindberg Nyvang, "MySpace.com" Šiaurės regiono rinkodaros ir turinio direktorius.

Norint pabendrauti su bendraminčiais, pasidalyti savo nuotykiais ar kasdieniais rūpesčiais, ,"My Space" naudotojams nebereikia ieškoti kompiuterio. Mobiliuoju telefonu, kaip ir kompiuteriu, "My Space" galima peržiūrėti nuotraukas, redaguoti savo profilį, siųsti ir gauti žinutes, pridėti draugų komentarus, ieškoti draugų, susikurti savo tinklaraštį ir skaityti kitų tinklaraščius, dalyvauti diskusijų forume.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.