(SP) Bitės Lietuva pajamos augo

Telekomunikacijų Bendrovės „Bitė Lietuva“ pajamos per pirmąjį šių metų ketvirtį išaugo 9,8 procentais, palyginti su tuo pačiu 2007 metų laikotarpiu, ir pasiekė 173,5 milijonų litų (50,3 milijonai eurų). Per pastarąjį laikotarpį bendrovės EBITDA (pelnas prieš palūkanas, mokesčius, nusidėvėjimą ir amortizaciją) buvo 42 milijonai litų (12,2 milijonai eurų) ir padidėjo 4 procentais, lyginant su pirmuoju 2007 metų ketvirčiu.

„Šių metų pirmąjį ketvirtį Lietuvoje ir Latvijoje pristatėme naują verslo strategiją bei ją įtvirtinančias išskirtines naujoves, tokias kaip „BlackBerry“ paslauga bei naujo tipo mokėjimo planas „BITĖ daugiau“, leidžiantį kontroliuoti savo išlaidas, – šios naujovės mums leido sukurti rimtą pagrindą tolimesniam verslo augimui. Šio laikotarpio dinamiką dar labiau sustiprino išankstinio mokėjimo paslaugos „Labas“ atnaujinimas“, – sakė „Bitės“ grupės generalinis direktorius Kennethas Campbellas.

Jo teigimu, balandžio pradžioje pristatytos „Labas“ naujovės išankstinio mokėjimo paslaugų rinkoje išsiskyrė inovatyvumu bei pirmą kartą rinkai pasiūlytomis galimybėmis: papildyti savo sąskaitą iš bet kurio kito „Labas“ arba „Bitės“ numerio, SOS SMS paslauga, kuria pasinaudoję „Labas“ klientai pirmieji ir vieninteliai Lietuvoje ištuštėjus sąskaitai gali išsiųsti nemokamą SMS žinutę ar paskambinti. „Esame įsitikinę, kad visos šios naujovės leis užtikrinti tolimesnį mūsų verslo augimą“, – sakė K.Campbellas.

„Bitės“ grupei priklausančios bendrovės „BITE Latvija“ pajamos per pirmąjį šių metų ketvirtį pasiekė 4,6 mln. eurų (15,9 mln. litų) ir palyginti su 2007 metais išaugo net 39,1 procentais.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.