Samsung į rinką išleidžia dar vieną „Dual-SIM“ tipo telefoną

Korėjos elektronikos milžinė Samsung šiandien pranešė, kad greitu metu globaliai pasirodyti turėtų dar vienas naujas SGH-D serijos atstovas gebantis dirbti dviejuose GSM tinkluose vienu metu. Tai reiškia, kad mobiliajame telefone, mes galime turėti dvi SIM korteles ir vienu metu sulaukti skambučių tiek iš vieno, tiek iš kito tinklo operatoriaus.

Naujasis serijos atstovas pavadinimu SGH-D780 yra SGH-D880 aparato “broils” ir turi panašias technines specifikacijas. Skiriasi tik telefono forma – D780 modelis turi „candybar“ tipo korpusą. Funkcija palaikyti dvi SIM korteles vienu metu yra itin naudinga verslininkams, kurie dažnai su savimi nešiojasi daugiau nei vieną mobilųjį, o tai savo ružtu sukelia papilodmų nepatogumų.

Samsung SGH-D780 turi 2.1“ colių įstrižainės, QVGA raiškos ekraną ir dviejų megapikselių fotokamerą. Kad neprailgtų laikas laukiant skambučių, telefone rasime įdiegtą FM radijo imtuvą bei visavertį MP3 garso rinkmenų grotuvą. Prie kompiuterio įrenginys prijungiamas gali būti Bluetooth 2.0 (A2DP palaikomas) bevielės duomenų perdavimo technologijos pagalba arba per USB 2.0.

Mobilusis, kurio storis siekia tik 15,7 mm, geba dirbti trijų dažnių (900/1800/1900 MHz) GSM tinkluose na, o talpi 1200 mAh ličio jonų baterija turėtų ištempti telefono veikimo laikotarpį iki trijų dienų. Telefonas pradedamas pardavinėti jau kitą mėnesį Rusijos rinkoje, o visai ne už ilgo pasirodyti jis turėtų ir Vidurinių Rytų, Europos bei Pietinės Azijos regionų parduotuvėse.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.