Samsung oficialiai anonsuoja telefoną su integruotu projektoriumi

Tikriausiai daugelis vartotojų besidominčių mobiliosiomis technologijomis žino apie kai kurių telekomunikacijomis užsiimančių bendrovių ateities planus pradėti telefonų su integruotais projektoriais gamybą. Keletas tokių bandymų buvo netgi pademonstruoti protirpų pavidalu, tačiau plačiajai vartotojų masei tokią galimybę turinčių įrenginių kol kas nesiūlė jokia kompanija. Iki šios dienos. Štai Samsung vakar pristatė pirmąjį savo telefoną, turėsiantį DLP (patentas priklauso Texas Instruments) technologijos pagrindu veikiantį piko-projektorių. Viešai korėjiečiams parodytas W7900 ir Centriniam Europos regionui skirta jo versija (pavadintą i7410 vardu) turės integruotą kompaktinio dydžio projektorių bei įmontuotą papildomą lustą, kuris atsakys už sėkmingą 50 colių įstrižainės vaizdų projektavimą riboto apšvietimo aplinkoje.

Be projektoriaus telefonas turės OLED technologijos lietimui jautrų ekraną, pasižymiasiantį interaktyvių gestų atpažinimo sistema ir greitu atsako laiku, taip pat 5 megapikselių raiškos fotokamerą bei integruotus garsiakalbius.

W7900 gimtojoje Korėjos rinkoje pasirodyti turėtų jau šio mėnesio eigoje, o Europinės i7410 versijos išleidimo data kol kas nėra žinoma. Samsung nepranešė ar planuoja gaminti Šiaurės Amerikai skirtus telefono modelius, ir kokios bus šio aparato kainos. Atsižvelgus į telefono technines charakteristikas ir į tai, kad šis modelis yra pirmasis komercinis telefonas turintis DLP technologijos projektorių, kaina turėtų būti tikrai nemaža. Tačiau nemanau, kad išleidus net ir apvalią sumelę, pirkėjas liktų nepatenkintas piko-projektoriaus siūlomomis galimybėmis.

7 Komentarai

  1. Crembo parašė:

    Nu, įdomu, ar kokybė bus gera?

  2. crooked parašė:

    net nesitikek 🙂

  3. Crembo parašė:

    Norėčiau pamatyt nuotrakų.. Gal yra? 😀

  4. ligonis parašė:

    youtube maciau video su situo. kaip tas visas vaizdas atrodo. visai neblogai bent jau video.

    P.S. pirmasis telefonas su projektorium http://www.itechnews.net/2008/06/13/cking-projector-phone-the-first-in-the-world/ 😀

  5. Crembo parašė:

    crooked -> ačiū už filmuką. Koykbė atrodo visai nebloga tiesa pasakius O.o

  6. jtd parašė:

    labiausiai patiko tai garsas is gatves ties 1.30 min 😀 ,kokybe tai isties nebloga ,ir ekranas puikus,bet mane is kantrybes isvarytu tas lagas

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.