Samsung pradeda prekiauti F400 telefonais

Kaip vakar pranešė pati Samsung kompanija, naujasis F serijos gaminys, mobilusis telefonas Samsung F400 yra jau paruoštas masinei prekybai tad Europos parduotuvių lentynas pasiekti turėtų jau artimiausią savaitę. Apie F400 žinoma buvo dar vasario mėnesį, o didelio rato vartotojų dėmesį produktas patraukė dėl to, kad jame įgyvendinti žymios garso įrenginių gamintojos bei technologijų kūrėjos, kompanijos Bang & Olufsen, sprendimai.

Taigi naujasis F produktų serijos atstovas gebės dirbti trijų dažnių diapazono GSM tinkluose ir turės Bang & Olufsen ICE Power technologinį sprendimą, kuris turėtų atsakyti už kuo realistiškesnį muzikos, sklindančios iš dviejų integruotų stereo garsiakalbių, atkūrimą. Kitos mobiliojo įrenginio techninės specifikacijos neblizga garsiais vardais ar aukštais skaičiais – 3-jų megapikselių fotokamera su autofokusavimu, Bluetooth 2.0 palaikymas bei 1 GB atminties esančios microSD tipo kortelėje. Telefono korpuse taip pat rasime ir USB 2.0 jungtį, kas leis jį naudoti ir kai duomenų talpyklą.

Kaip jau buvo aišku dar vasario mėnesį F400 yra orientuotas į muzikos mylėtojus tad turės ir kitų „įmantrybių“, kurios turėtų nenuvilti užkietėjusių melomanų – Smart Bass ir Smart Limiter technologijų pagalba įrenginyje atkuriamas signalas bus ribojamas amplitudinės reikšmės ir negalės peržengti maksimalios ribos, kas suteiks skambančiai muzikai dar švaresnį skambesį. Digital Natural Sound 2.0 pavadinmu pramintas variklis telefone atliks derintuvo vaidmenį ir leis patiems susikonfigūruoti garso nustatymus arba pasirinkti iš jau esamų pateikčių skirtingiems muzikos žanrams. Visa jūsų dainų kolekcija bus pasiekiama vieno mygtuko įtaisyto korpuso šone pagalba.

Įrenginyje taip pat yra FM radijo imtuvas bei 3,5 mm audio jungtis, kuri būtina norint mėgautis aukščiausios kokybės garsu per jūsų mėgstamas ausines.

F400 Prancūzijos pirkėjams taps prieinamas jau gegužės mėnesio gale, baltos ir juodos spalvos variacijose. Kitiems Europos šalių gyventojams bei Azijos gyventojams taps pirkiniu po kelių savaičių.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.