Samsung pradeda prekybą G800 telefonais

Užvakar visiems gerai žinomas mobiliųjų telefonų gamintojas „Samsung“, Europoje pranešė pradėsiantis prekybą savo naujuoju įrenginiu – „G800“. Telefonas ypatingas tuo, kad tai pirmasis mobilusis turintis net 5.0 megapikselių fotokamerą bei itin platų kitų, aukštos klasės technologijų asortimentą.

Telefono fotokamera taip pat turės trijų kartų optinį bei keturių kartų skaitmeninį priartinimą, automatinį fokusavimą, XDR, Xenon Flash, veido atpažinimo ir raudonų akių efekto panaikinimo technologijų palaikymą. Su „G800“ galėsime ne tik „kepti“ itin geros kokybės nuotraukas, bet ir filmuoti 20 kadrų per sekundę seką turinčius vaizdus, bei vėliau juos apdoroti su plačias galimybes galinčia pasigirti programine įranga.

Apart kokybiškos fotokameros su filmavimo galimybe, telefonas turės 2.4“ colių, 256 000 spalvų, QVGA raiškos TFT ekraną , Bluetooth 2.0 modulį su A2DP palaikymu ir USB 2.0 jungtį. Telefone esančią 160 MB atmintį galėsime papildyti microSD tipo kortelėmis. Internete naršysime naudodamiesi „NetFront“ xHTM/HTML naršykle per HSDPA, 3G arba EDGE duomenų perdavimo technologijas. Telefono gabaritai sieks 101mm x 51mm x 19mm, na, o svers šis galiūnas 134 gramus.

Telefonas turėtų pasirodyti šių metų lapkričio pradžioje. „Samsung“ kol kas nepranešė jokios informacijos apie būsimas įrenginio kainas. Atsižvelgiant į itin neblogas specifikacijas, telefonas tikrai neturėtų būti vienas iš pigesnių.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.