Samsung pristato 320 GB 2.5" M6 kietąjį diską

 

Samsung pristato naują Spinpoint 2.5 colio kietujų diskų serijos versiją, Naujasis įrenginys yra antrasis rinkoje siūlantis pakankamai didelę, kaip nešiojamajam kompiuteriui, 320 GB talpą.

Pasak Samsung naujoji M6 bandys patraukti ne tik nešiojamųjų kompiuterių, tačiau ir „lieknų“ AK bei serverių vartotojus. Gamintojas teigia, kad jau dabar galima įsigyti šį kietąjį diską, ir jame tilps 91000 skaitmeninių nuotraukų, 100 valandų DVD kokybės arba 38 valandos HD kokybės filmų.

Jau praėjo nemažai laiko nuo Western Digital 2.5” Scorpio 320 GB standžiojo disko pairodymo, o Samsung modelis vis dar siūlo 5400 apsisukimų per minutę rodiklį. Dar keisčiau yra tai, kad WD Scorpio įrenginys naudoja SATA 3 Gb, o Samsung gaminys paprastesnę SATA 1.5 Gb sąsają. Abu įrenginiai turi panašias technologijas saugančias diską nuo mechaninių pažeidimų, kurie gali sugadinti diską pavyzdžiui numetus nešiojamąjį kompiuterį ant žemės.

Net ir neturėdamas jokių pranašumų prieš WD gaminį, Samsung 320 GB M6 mums atsieis 249 JAV dolerių. WD Scorpio saugykla kainuoja net pusšimčiu dolerių mažiau, o tai yra tikrai rimtas pranašumas.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.