Samsung pristato „kišeninį“ projektorių

Samsung vakar oficialiai Šiaurės Amerikos rinkai pristatė P400 stalinį projektorių, kuriam pats gamintojas suteikia „kišeninio“ titulą. InfoComm renginio metu pristatyto produkto gabaritai vis dėl to viršija tipinės kišenės matmenis, tačiau projektorius yra išties nedidukas ir orientuotas į mobilumą mėgstančius profesionalus.

P400 – tai DLP technologijos pagrindu veikiantis, mažytis, blizgiai juodą paviršių turintis projektorius, gebantis atvaizduoti 600 x 800 raiškos vaizdą, 1000:1 kontrasto santykiu. Samsung teigimu, projektoriaus lemputė gebės skleisti 150 liumenų (pagal ANSI aprobuotą matavimo standartą) šviesos srautą, kurio pagalba ant gerai įrengtos sienos bus galima išvysti 30-40 colių įstrižainės vaizdus. Pati lempa yra integruota bei pagaminta LED technologijos pagrindu, tad projektoriaus „gyvenimo trukmė“ su ja siekti turėtų apie 30 000 valandų.


C-NET.com nuotrauka

Projektorius taip pat turės du integruotus, vieno vato galios (iš viso 2 vatai bendros galios) garsiakalbius bei gausybę įėjimų, kurių pagalba bus „gaudoma“ vaizdinė informacija. P400 vaizdinę informaciją gauti galės per stereo-audio, RGB bei kompozitinę jungtis ir žinoma S-Video per sąsają. Pats projektorius ir visos jo funkcijos bus valdomos tiek mygtukų esančių ant korpuso, tiek nuotolinio valdymo pultelio pagalba.

Šiaurės Amerikos rinkoje projektorius yra jau pardavinėjamas už 749 dolerius. Apie pasirodymą kitose rinkose jokių žinių negirdėti.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.