Samsung ruošia naują „candybar“ tipo išmanųjį telefoną

Telekomunikacijų naujienų portalas Electronista.com vakar pranešė, kad Samsung ruošia vidutinės klasės išmanųjį telefoną, kuris turėtų būti orientuotas tiesioginei konkurencijai Nokia E52 modelio atžvilgiu. Verslo klasės mobilusis pavadintas B5100 pasižymės tradiciniu korpusu bei įprasta skaitine-raidine klaviatūra.

Produktas kaip ir Nokia stovyklos gaminys veiks Symbian operacinės sistemos pagrindu bei turės nemodifikuotą S60 vartotojo sąsają bei didelį ekraną. Kas be ko, telefonas palaikys trečiosios kartos mobiliųjų technologijų standartus, turės trijų megapikselių fotokamerą, WiFi bei integruotą GPS imtuvą. Muzikos grotuvas, aparatinis DivX formato vaizdo rinkmenų dekodavimas, kalendorius, užrašinė bei kitos esminės tokio tipo telefono funkcijos taip pat nebus užmirštos. Jokių kitų techninių charakteristikų, kaip ir oficialios informacijos apie telefono būsimą kainą, jo pasirodymo laiką ir konkrečias rinkas, kuriose produktu bus prekiaujama, šiuo metu gamintojas nepateikė. Tačiau manoma, kad kaip ir kiti S60 platformos pagrindu veikiantys telefonai, šis gaminys bus skirtas Europos rinkai ir kainuoti turėtų kiek mažiau nei 400 eurų.


8 Komentarai

  1. suck4it parašė:

    Nu bent jau man tai atrodo tikrai nekaip.. :X

  2. developeris parašė:

    Niekada nepripazinau samsung telefonu ir kaip rodo mano patirtis neklydau 😀 (80% pazystamu jais nusivyle del gedimu (kameros,klaviaturos,pakrovejo,ekrano) , galima sakyt vos ne visiem samsung sugedo , kas idomiausia visu modeliai buvo skirtingi , tai darau prielaida , kad samsung telefonai yra shit.. 😀

  3. pushaz parašė:

    O man kaip tik,vienintelis samsung tel islaike daugiau nei 2 metus – ir skendes buvo,ir krites n kartu,jokiu rimtu nesklandumu.
    Pakrovejai visiems tel pareina su laiku,ekranai pas Samungo tel tikrai geri,klaviaturos??? 😀
    Ir turiu pripazint,kad man samsungai butu antri po sony eriksonu.
    Prielaidas reikia daryt paciam pabandzius,o ne prisiklausius pasaku.

  4. marazinas parašė:

    O man tarkim nepatinka tikrai maži klavišai, ypač viršutiniai (valdymo). Tokie telefonai patogūs būna nebent vaikam, o suaugusiam žmogui fiziškai gali būt sunku juo naudotis. Aišku, kitaicai kai yra smulkesni, tai jiems mažiau bėdos, bet kurdami telefonus, galėtų atsižvelgt ir į patogumą.

  5. marazinas parašė:

    O dėl telefonų patikimumo, tai bent jau man numeris vienas yra Nokia. Kiek turėjau, tai nei vienas nesugedo, nei trupučio. Apie SE nuomonės neturiu. Samsung patinka ekranai, bet dabar jau tai nebestebina, nes ir kiti pasivijo. Daugiau kažką paminėti sunku.

  6. Mantas parašė:

    Pasakysiu šį tą ir apie Motorola telefonus, išskirtinai apie E398 modelį. Turiu E398 jau daugiau kaip 4 metus ir jis nei karto nebuvo sugedęs, veikia ir dabar kuo puikiausiai. Tiesa, baterija atlaiko nedaugiau kaip 2-3dienas, bet ji dar nei karto nebuvo keista nuo pat telefono įsigijimo.

  7. alitta parašė:

    Na man tai samsungai pirmoj vietoj. As nesu ne karto nusivyles jais. Ir tikrai yra gan kokybiski. 🙂

  8. suck4it parašė:

    Cia gi nesamone visiems gi buna vienas modelis nusiseka kitas ne.. Pvz turejau 3410 kazkur per metus sutrupejo visa antena ir esme, kad nemeciau visai, o paziurekit, kaip 3310 laikydavo.. Dar iki dabar zmones uzlaike turi.. Arba visi sako siemens xujowi turiu cx65 stalciui jau gal 4-5 metai(tiksliai nepamenu) aisku aptryntas ir akumas lievai laiko, bet visgi veikia.. Motorola taip pat sako slamstas turiu L6 jau 2 metai ir dar viskas gerai, nei akumas suejo nei kas.. Tiesa buvau softa viena kart supises, bet cia jau mano kalte..

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.