SanDisk siūlys SSD kortelę, kuri jungsis į PCI-e jungtį

SanDisk korporacija šiandien atskleidė naują „solid-state storage“ (toliau – SSD) variantą, kuris kartu veiks su kietuoju disku. Pagrindinis šio derinio išskirtinumas – nedidelių dydžio duomenų atsarginės kopijos ir ypač greitas operacinės sistemos ir programų paleidimas.

Naujasis diskas pavadintas „SanDisk Vaulter Disk“, yra pagamintas kaip kiti SSD diskai – pagal „flash“ technologija, tačiau čia yra ir vienas aspektas, ko neturi kiti SSD diskai – pastarasis jungsis per PCI Express jungtį. Be viso ko, pastarasis SSD diskas dribs kartu su jūsų nešiojamojo kompiuterio ar įprasto stalinio kompiuterio kietuoju disku, o ta leis padidinti spartą, bei sumažinti krovimo laikus. Abu, „SSD Vaulter“ ir jūsų kompiuterio kietasis diskas, kurie bus integruoti į vieną AK, operacijas vykdys tuo pačiu metu, kas leis sumažinti failų perkėlimo greitį, nes dalis failo dydžio eis į SSD. Operacinė sistema galės būti įrašyta tik į SSD diską, kas pagreitins jos pasikrovimo laiką.

„SanDisk Vaulter Disk“ turėtų rinkai būtų pasiūlytas jau kitų metų pradžioje. Iš pradžių jis nebus skirtas plačiajai rinkai, o tik įrangos gamintojams (angl. – OEM). Sulauksime 8 ir 16GB talpos tokių diskų.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.