Sapphire pristato vaizdo plokštę profesionalams

Sapphire pranešimu spaudai paskelbė, kad išleidžia AMD FireStream 9270 vaizdo plokštę, besiremiančią RV770 lustu.

Pasak Sapphire, tai yra greičiausias rinkoje produktas, kuris gali dvigubu tikslumu skaičiuoti operacijas su slankiuoju kableliu.

Gaminio greitis siekia 1,2 TeraFlopo, jis turi 2 GB GDDR5 256 bitų pralaidos atminties. Vaizdo plokštė „suris“ iki 160 W elektros energijos.

Verta atkreipti dėmesį į tik vieną DVI išvestį.

Kūrėjai mano, kad šis produktas puikiai pasitarnaus inžinieriams, seismologams, genetikams, leis atlikti finansinius, fizikinius ir cheminius skaičiavimus.

Rekomenduojama kaina – apie 1500 dolerių.

9 Komentarai

  1. crooked parašė:

    vistiek nVidia Tesla neprilygsta 🙂

  2. pushaz parašė:

    nieko stebetino,matyt esi bandes 😀

  3. arturas173 parašė:

    ir vel prakalbo crooked, amzinas nvidia fanboyus. 😉

  4. hydrogenet parašė:

    O tu crooked is kur zinai, kad neprlygsta? Gal tu jau ja testavai? Parodyk testu nvidia tesla vs ati firestream 9270

  5. pushaz parašė:

    Hydro – butent
    +1

  6. crooked parašė:

    tai jau Nvidia fanbojus ane? o as maniau kad ATI akciju turiu ane pushaz? kartais ne pats taip sakei? (: tamsta ziuriu tik \"pliusinti\" kitu komentarus pries mane ir temoki 🙂

  7. pushaz parašė:

    Keista,prie ko cia as,lygtais ne as siuo atveju kazka fanbojum vadinau 😀 Parodyk kur as kazka sakiau?Nu bet nesvarbu juk,ko gi is taves galima tiketis jei ne eiliniu bandymu pasakyti kazka \"protingo\" 🙂
    Pliusinu kai man norisi ir kai matau reikala,o tau ziuriu vis kazkokios bedos,vis kazkas uzkliuna,gal tu apmastyk savo rasomas \"zinutes\",tada maziau kils nesusipratimu ir sypsenu is kitu SUPRANTANCIU zmoniu,kuriu cia dauguma (ko nepasakysi apie tave)
    Ziuriu,sviesus zmogas esat croked 😀 Visada labai \"taikliai\" mokate kazka parasyti 😀
    As gi tau sakau-nepatinka-neskaityk ka rasau,prievartos nera,nes tikrai tai ne tau skirta,tuo labiau visos tavo \"zinutes\" susideda is daugiu daugiausia 5-6 zodziu,ir tie patys nepasizymi kazkokiu minciu gilumu,daugiausia bandai kazka pasiepti,nori kaip geriau,bet gaunas kaip visada 🙂

  8. Bulllet666666 parašė:

    Nu apsiraminkit jus viena karta…. Komentarai isreiksti nuomonei skirti , o ne pyktis:( . Siaip sutinku su pushaz, kad crooked niekad nieko protingai neparaso, ir kas apie fanboizma tai…. Nagi nesakykim kad mes turedami korta pvz nvidia busim ati fanbojei, aisku nea, mes bandysim nvidia ginti nuo visu imanomu melagingu komentaru . Bet iki tokio lygio nusiristi kaip crooked cia jau virsune…. Raso isai \\\\\\\"vistiek nVidia Tesla neprilygsta\\\\\\\" , o tu bandei? Jau zinai ane? Tu gal amd kompanijoje dirbi? Nagi bukim realistai 🙂 . Ir isvis mane nervina kaip kiti raso NEA tas geriau, tas turi tokiu pliusu daugiau!! Nu kam tai rupi? Ka cia tokie protingi kai kurie pavaidinti nori? Jei yra tema pvz ATI rasote savo nuomone apie ati, butent ta plokste ar jums ispudingai atrodo, kaip manot ar ji galinga ir t.t. Bet nepradeti cia kazkokio karo! Zodziu kiekviename ati ar nvidia naujienoje matau visalaika beisipesansius atsiprasant gaidzius ir jei jus netokie tai irodykit, nekreipkit demesio i ta kuris pradejo kara ir viskas, tad irodysit kad jus protingesnis:)

  9. Darek parašė:

    http://hardwarezone.com/news/view.php?id=12647&cid=6

    *Based on comparison of the AMD FireStream 9270 stream processor vs. the Nvidia Tesla C1060 Computing Processor. The AMD FireStream 9270 delivers upwards of 240GFLOPS double precision floating point peak performance while the Tesla C1060 claims 78 GFLOPS double precision floating point peak performance based on published information.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.