Scythe ruošia Katana III aušintuvą

Neįprastais aušinimo sprendimais pasižyminti kompanija Scythe ruošia dar vieną procesoriaus aušintuvą. Katana III galės aušinti tiek naujausius Intel Core i7 bei AMD Phenom II procesorius, tiek ir senesnius LGA775 ir AM2(+) lizdų modelius.

Katana III, kaip ir jo pirmtakai išsiskiria pasvirusia radiatoriaus padėtimi. Tiesa, užmetus pirmą žvilgsnį į Katana III, atrodo, kad šis yra tartum hibridinis variantas tarp bokšto tipo ir horizontalios padėties aušintuvo, kadangi šeši variniai šiluminiai vamzdeliai su pagrindu jungiami būtent tokioje padėtyje, kaip tai padaryta [i]Zipang[/i] ar [i]Andy Samurai Master[/i] modeliuose.

Kaip rašo TechPowerUp, aušintuvo matmenys siekia 143 x 108 x 94 mm, o sveria jis 495 gramus. Karščiui nuo aliuminio radiatoriaus išsklaidyti naudojamas 92 x 92 mm ventiliatorius su plačiu 300 – 2500 reguliuojamu apsukų diapazonu. Sukdamasis maksimaliomis apsukomis jis sukuria 55,5 CFM oro srautą ir 31,07 dbA triukšmo lygį.

Tiksli aušintuvo pasirodymo data nėra žinoma, tačiau tikimasi, jog Scythe pristatys naująjį gaminį artimiausiu metu.

3 Komentarai

  1. UnPunchED parašė:

    Atrodo gana įdomiai 😉

  2. arturas173 parašė:

    Na jei butu nepasvyres zinoma uzimtu maziau vietos, nemanau, kad nuo pasvirimo ausinimas tampa efektyvesnis.Nors visko gali buti. Laukiam isleidimo ir testu tada bus matyti.

  3. pushaz parašė:

    Kaip tik nepasvires uzimtu daugiau vietos,paziurek i paveiksliuka kaireje ir suprasi

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.