Shuttle patraukli naujoji platforma

„Shuttle Computer“, populiarus mažų dydžių personalinių kompiuterių(SFF), ir platformų (barebone) gamintojas trečiadienį pristatė visai naują sistemą, kuri turi stilingą išvaizdą ir stiprias multimedijos galimybes, ir yra nusitaikiusi į mažo biuro/namų ofiso ir be abejonės multimedijos rinkas.

Naujoji „XPC“ platforma „SG33G6 Deluxe“ turi tikrai elegantišką korpusą, kuris yra juodos spalvos ir turi aliuminio apdailą priekinėje dalyje. „Shuttle“ vadina šią seriją “XPC gražuoliukais”, o tai reiškia, kad naujų produktų vienas svarbiausių aspektų yra išvaizda. Kad ir kaip bebūtų, elegantiška išvaizda nereiškia, kad dėl to kompiuteris praranda savo galimybes : „SG33G6 Deluxe“ sistema gali turėti net keturių branduolių procesorių ir turi galimybę prijungti aukštos vaizdo kokybės įrenginius naudojant HDMI jungtį.

„Shuttle SG33G6 Deluxe“ platforma naudoja „Intel G33“ lustų rinkinį, kuris palaiko labai daug mikroprocesorių, tarp kurių „Intel Core 2 Duo“, „Intel Core 2 Quad“ arba „Intel Pentium“ dedami į „LGA775“ lizdą, bei iki 1333MHz pagrindinės magistralės dažnį. Šis lustų rinkinys taip pat turi integruotą „Intel Graphics Media Accelerator 3100“ grafinę posistemę su „DirectX 9“ palaikymu bei „HDMI“ jungtimi. Beje, ši jungtis palaiko HDCP(apsaugos nuo nelegalių įrašų) technologiją, o tai leidžia vartotojams žiūrėti „high-definition“ filmus moderniuose televizoriuose, jeigu jie turi „Blu-ray“ arba „HD DVD“ optinį įrenginį bei našų procesorių arba HD vaizdą mokančią dekoduoti grafinę plokštę dedamą į „PCI Express x16“ lizdą. Naujoji sistema taip pat turi integruotą 7.1-kanalų HD garso plokštę su „Dolby Digital Live!“ ir „DTS Connect“ palaikymu.

Ir be turtingų multimedijos galimybių „SG33G6“ gali girtis galingomis įvesties/išvesties jungtimis. Tarp jų puikuojasi Gigabitinė Ethernet sąsaja, 802.11b/g bevielio tinklo modulis, „FireWire“, vidinės ir išorinė „Serial ATA“ jungtys, „Bluetooth+ EDR“ kontroleris ir netgi pirštų antspaudų skaitytuvas.

„Shuttle XPC Barebone SG33G6 Deluxe“ bus galima nusipirkti jau šio mėnesio pabaigoje, o jo rekomenduojama kaina sieks maždaug 510 JAV dolerių.

Dabar „Shuttle Computer“ jau kovoja dėl išlikimo mažų kompiuterių rinkoje, nes jie jau nebėra vieninteliai tokio tipo įrenginių gamintojai. Nors ir naujasis „SG33G6 Deluxe SFF“ atrodo visai įdomus sprendimas, jo didelė kaina, gali išgąsdinti galutinius vartotojus ir pilnai paruoštų kompiuterių surinkėjus.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.