Sims 3 jau birželio 4 dieną

Electronic Arts oficialiai pranešė, kad super populiarios žaidimų serijos Sims trečioji dalis bus išleista šių metų Birželio 4 dieną. Iš pradžių buvo planuojama šį serijos pratesimą jau Vasario 20 dieną. Tačiau forumuose pasklido gandai, kad išleidimas bus atidėtas, o po kurio laiko EA tai patvirtino. Be versijos skirtos paprastiems kompiuteriams, dar bus išleistos Mac, iPhone, iPod versijos. Daugiau informacijos galite rasti čia.


9 Komentarai

  1. hydrogenet parašė:

    Lopai tie EA. Mato, kad dar SIMS 2 perkamas lb gerai, tai dar biski uzsidirbs pinigelio…. Nekenciu as tu lopu….

  2. aciddo parašė:

    Man irgi nepatinka, kaip EA is sito geimo uzsidirba isnaudodami mazus vaikus. Taigi leidzia papildymus kas kelis menesius ir parduoda, o ten tiktai keli daiktai nauji ar dar kokia smulkmena. O vaikai alpsta del kiekvieno papildymo, lyg tai butu kazkoks stebuklas. Na, bent jau seniau tai ryskiai matesi is aplinkiniu.

  3. Miozeriux parašė:

    Vaikai alpsta dėl kiekvieno papildymo praktiškai panašiai kaip ir daugelis alpsta dėl WoW, tik tai nėra taip pažymima. Kiekvieno pre-paid\’o pirkimas kainuoja nemažiau nei kiekvienas SimS 2 papildymas, o Blizz taip pat išnaudoja no liferius, kaip ir EA vaikus, gyventi visiem reikia.

  4. arturas173 parašė:

    Jo, manau tai pelnigiausias EA produktas, sesei tik 7metai, o jau zaidzia kiekviena diena gerai, kad bent jau neperka jo 😀 Vaikus jie pasodina ant simsu kaip ant narkotiku 🙁

  5. praetori parašė:

    Komercija, ka padarysi 🙂

  6. SB parašė:

    Laikau save žaidėju, mėgstu žaisti su žaidimų kompiuteriais. Nežaidžiu nei Sims, nei WoW – man tai dėmesio neverti žaidimai.

  7. ligonis parašė:

    kad simsai ir wow nezaidimas o gyvenimas beveik. nevisi toki tikra turi tai tenka virtualu gyvent 😀

  8. Scriptor parašė:

    Simai tai dar nieko, o wow nesinori, net bandyti, nes itrauks:D

  9. Tomas parašė:

    WOW lyginat su Sims, ot juokingi. Wow tai futuristinis MMORPG. Sims puikus žaidimas poroms 🙂 Smagu tikrai dviese pažaist.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.