SkyFire anonsuoja naują interneto naršyklę sumaniesiems telefonams

Atrodo kompanija SkyFire Labs sumaniųjų telefonų turėtojams ketina pasiūlyti visiškai naują interneto naršyklę, su kuria, anot kūrėjų naudojimasis taps dar labiau interaktyvesnis ir patogesnis. Naujoji naršyklė vaidinasi SkyFire ir jau dabar prieinama BETA testo dalyviams.

Kaip teigia kompanijos atstovai naudojantis jų produktu, naršymas taps daug kartų greitesnis ir suteiks patogumo jausmą, tarsi naršant asmeniniu kompiuteriu. Atrodo tai nėra tik skambūs žodžiai, kadangi nauja naršyklė palaikys AJAX, Java, ir Flash vaizdo pateikties įskiepius, kas kitose, mobiliųjų „smartphone“ klasės, telefono naršyklėse buvo įgyvendinta gan sunkiai.

Kaip teigia kūrėjų komanda, SkyFire naršyklė yra pati greičiausia mobiliems telefonams/UMPC platformos įrenginiams skirta programinė įranga. Tačiau ar tai tiesa paaiškės tik pasirodžius galutinei versijai.

Kaip jau minėjau ankščiau kol kas įmanoma išbandyti BETA versiją, kuri pritaikyta Windows Mobile 6 Professional operacinei sistemai. Symbian platforma palaikysianti versija pasirodys maždaug po mėnesio. Užsiregistruoti, parsisiųsti ir išbandyti naująją naršyklę galite čia.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.