Sony Ericsson Walkman W910 – jau šį mėnesį

Visiems geria žinoma jungtinė kompanija Sony Ericsson, kuri gamina telefonus, kurie, beje, yra populiarūs ir Lietuvoje, pasakė, kad jų naujasis Walkman leidinys W910 pasirodys netrukus. Tiksliau sakant tai bus šis mėnuo, tada ir galėsime įsigyti naująjį W910.

Kaip ir visada – Walkman telefonų savybė išlieka muzika, tad ir W910 ji bus prioritetu. Telefonas turi įdomių funkcijų, kaip kad jį papurčius persijungia daina, dabar atsiras ir SensMe, kuri leis dainas suskirstyti pagal tempą ir nuotaiką, taip jas pritaikyti sau, bei esamai nuotaikai. Toliau kalbant apie muziką galima pasakyti, kad su aparatu komplektuojama 1GB Memory Stick kortelė, kuri seka paskui visus Sony gaminius (vienas iš pavyzdžių yra PSP). Aparatas bus komplektuojamas su naująją grotuvo versija, kuri gros Mp3/AAC/WMA/WAV formato dainas. Jei jums 1GB nepakaks, galėsite įsidėti talpesnę.

W910 turės 2,4 colio ekraną, kuris vaizduoja 240×320 rezoliucija, HSDPA ir EDGE technologijas prisijungti prie interneto, Blutetooth 2.0 prisijungti prie AK. Telefonas, be 1GB MS kortelės, turės 40MB vidinę atmintį ir 2MP foto kamerą, kuri atkeliavo nuo senesnio modelio K850.

Telefonas bus trijų spalvų – raudonos, juodos ir bronzinės.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.