Sony Ericsson naujienos iš T serijos

Gerai visiems žinoma telefonų gamintoja Sony Ericsson, garsėjanti savo muzikiniais Walkman telefonais, visai neseniai pristatė du naujus, T serijos mobiliuosius. Telefonai nepasižymi ypatingomis funkcijomis ir yra skirti vidutinės klasės rinkos nišai.

Pirmasis telefonas – Sony Ericsson T280. Tai “candybar” tipo, solidaus ir paprasto dizaino mobilusis, savyje talpinantis ribotų galimybių, standartines funkcijas – 1,3 megapikselių fotokamerą su filmavimo galimybe, FM radijo bangų imtuvą, Bluetooth 1,0 palaikymą. Vaizdus peržiūrėsime 1,7“ colių įstrižainės 65 000 spalvų, TFT tipo ekrane, dirbančiame 128×160 raiškoje. WML (WAP 2.0) internetiniuose puslapiuose naršysime pasinaudodami GPRS duomenų perdavimo technologija. Įrenginyje rasime tik 10 MB integruotos atminties, kurios negalėsime praplėsti jokio tipo atminties kortelėmis – lizdo joms tiesiog nėra. Aparato išmatavimai siekia – 100 mm x 45 mm x 13 mm, svoris – 82 gramai.


Paprasta, solidu, juoda. Konservatyvus dizainas ir ribotas technologijų palaikymas, turėtų puikiai patenkinti ne itin reiklių vartotojų poreikius.

Telefonas rinkoje bus prieinamas dviejų GSM dažnio palaikymo variacijų (GSM 850/1900 MHz ir GSM 900/1800 MHz), kas reiškia, kad nors ir telefonas numatomas išskirtinai Europos rinkai, galimas ir Šiaurės Amerikai skirtas leidimas. Gamintojas teigia, kad produkto pasirodymas parduotuvėse numatomas šių metų pirmajame ketvirtyje, tačiau konkrečios kainos nenurodo. Vartotojai turės galimybę pasirinkti dvi spalvines gamas – juodai sidabrinę arba vario-sidabro versiją.

Antrasis produktas – tai Sony Ericsson T270 mobilusis, kuris iš tiesų yra „apkarpyta“ T280 telefono versija. Kaip ir pastarasis telefonas, T270 rinkoje pasirodys lygiai tokių pačių spalvinių gamų pasirinkime ir išoriškai visiškai nesiskirs nuo savo vyresniojo „broliuko“. Vienintelis techninis skirtumas tarp šių dviejų telefonų – kameros nebuvimas. Tai leis dar labiau sumažinti įrenginio kainą, taip leidžiant sutaupyti dar keletą dešimčių dolerių vidutinės klasės pirkėjams.


Kaip ir T280 telefonas, šis mobilusis bus prieinamas ir vario-sidabro korpuse

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.