Sony Ericsson pristato naują sumaniųjų telefonų prekės ženklą

Mobiliųjų telefonų gamintoja garsėjanti savo muzikinės Walkman serijos mobiliaisiais, Sony Ercisson, užvakar vykusios išankstinės konferencijos metu (prieš prasidedant Mobile Wold Congress renginiui) prabilo apie naują savo veiklos kryptį. Maža to buvo pristatytas naujas telefonų serijos prekinis ženklas ir anonsuotas pirmasis jos atstovas.

Naujoji sumaniųjų telefonų serija vadinsis Xperia na, o pirmasis produktas joje – trumpai ir aiškiai X1. Tai bus Windows Mobile 6 Professional pagrindu veikiantis įrenginys, turėsiantis ištraukiamą, pilno dydžio QWERTY klaviatūrą, WVGA raiškos ekraną (800×480 pikseliai) ir GPS navigacinės sistemos signalų imtuvą.


"Candybar" tipo telefonas bus solidaus, minimalistinio dizaino su lietimui jautriu ekranu

Xperia X1 – tai keturdažnis GSM tinklų telefonas, gebantis veikti 850/900/1800/1900 MHz diapazonuose. Kadangi telefonas pilnai palaiko 3G ir visas jos funkcijas, jis laisvai gali veikti ir HSDPA bei HSUPA (850/1700/1900/2100 MHz ir 900/1700/1900/2100 MHz atitinkamai) ryšio zonose. Internete naršysime pasinaudojant WiFi moduliu. Įrenginyje taip randame integruotą 3,2 megapikselių fotokamerą su auto-fokusavimu bei filmavimo galimybe. Visa tai tilps į 110 mm x 53 mm x 17 mm išmatavimų korpusą, kuris svers 145 gramus.


Ištraukiama klaviatūra, kaip teigia žiniasklaidos atstovai turėję rankose šį telefoną – yra ypač patogi

Sony Ericsson Xperia X1 mobilusis daugiafunkcinis kompiuteris rinkoje bus prieinamas vientisai juodos ir plieno sidabro spalvose, 2008-ųjų metų antrojoje pusėje. Kompanija produkto kainos neatskleidė.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.