Sony Ericsson telefonai naujame „Terminatoriuje“

Kompanija SE neretai bendradarbiauja su kino kompanijomis, reklamuodama savo telefonus populiarių filmų pagalba. Sony Ericsson produktus galėjome pastebėti tokiuose filmuose kaip „The Da Vinci Code“, „Casino Royale“, „You Dont‘ Mess with the Zohan“ ar „Quantum of Solace“.

Kalbama, jog Sony Ericsson C902 ir C905 modeliai pasirodys filme „Terminator: Salvation“. Galbūt vienu iš jų naudosis pats terminatorius, kurį vaidins Kristianas Beilas (Christian Bale)? Taip pat SE produktus bus galima išvysti šių metų vasarą pasirodysiančiame filme „Angels & Demons“, sukurtame pagal populiarų Deno Brauno (Dan Brown) romaną.

9 Komentarai

  1. Vytautas parašė:

    Kiša tą SE kur tik gali 😀 Na, matyt Sony ir atsiperka ta reklama 🙂

  2. -NRJ- parašė:

    suprasciau kistu juos (SE) jeigu jie blogi butu 🙂 lai deda 🙂 nieko blogo tame nematau, nes kitavertus – pats esu SE fanas 🙂

  3. pushaz parašė:

    Vytka – o ka kisti,nokia gal su savo tragisku dizainu?
    SE tikrai ir man auksciau stovi uz nokia.
    Pilnai pritariu NRJ

  4. Dzimbo parašė:

    Taip. Nokia pastaruoju metu beviltiška. Pats įsitikinau..

  5. Padarass parašė:

    Na man tai nokia žymei solidžiau atrodo nei se žaisliukai.

  6. nanoWorld parašė:

    \"Taip. Nokia pastaruoju metu beviltiška. Pats įsitikinau\"

    Ir kuria prasme beviltiški? Pagrįsk savo nuomuonę. Tai, kad jie labiau paplitę nei SE Lietuvoje (sprndžiant pagal pardavimus), nuobuodesnio dizaino, dar nereiškia kad jie beviltiški.

    Šiaip man kaip tikrai ne \"menininkui\" iš tikro nelabai yra skirtumas tarp šių gamintojų. Nusipirkau nokia 2600 classic vien dėl to, kad SE už ta pačią kainą trumpiau budėjimo režime veikia ir tiek. Man tas esmė yra, nes naudoju telefoną tik SMS ir pokalbiam, visa kita man nerūpi.

  7. Dzimbo parašė:

    O aš turiu 1680 classic. Naujas. Po 2jų mėnesių visos mygtukų plėvelės apsilaupę, nors sms gal 10 per dieną parašau. Gaila, kad savo k750i pamečiau. Ir paprastas, ir metalinis, ir patogus buvo. O noškė db. Pigios plastmasės gabalas. Kurią turiu.

  8. nanoWorld parašė:

    Lygini tu neekvivalentiškas klases.

    \"O noškė db. Pigios plastmasės gabalas. Kurią turiu.\" Taip. O ko tu tikiesi už 200Lt? Titano lydinio korpuso? Tada man iškart įdomu, jei jau taip senasis SE patiko, kodėl ne T250i pirkai vietoj noškės?

  9. elvinas1 parašė:

    Pirkite SE J132 \"jega\".

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.