Sony: „PlayStation 2 jau parduoda per 120 milijonų vienetų“

Visiems gerai žinomas legendinis žaidimų kompiuteris "PlayStation 2", pasak kūrėjų "Sony" ir toliau gerina rekordus. Jau senokai tapęs perkamiausiu žaidimų kompiuteriu istorijoje didina savo persvara ateities žaidimų kompiuteriams iki 120 milijonų parduotų vienetų.

Nors "Sony" labai stengiasi naujosios kartos žaidimų kompiuterio "PlayStation 3" vardan, jį pardavinėja pigiau nei yra savikaina, tarmiškai tariant „lenda į batą“, tačiau viską šiame sektoriuje gerina PS2, kuris netgi sugeba aplenkti naująjį PS3 savo pardavimais, kai jie kartu rinkoje. PS2 konkurentai gali slėptis po lapais – Xbox, naujokas rinkoje, žinoma, nieko negalėjo deramo parodyti, o "Nintendo" tiesiog nesisekė – ne tai rinkai skirtas "GameCube" negalėjo pakovoti su populiariuoju "PlayStation 2".

Visi pranešimai apie žaidimų kompiuterių pardavimus pasirodė su naujausiomis "Sony" finansinėmis ataskaitomis. Galime paminėti ir tai, kad per praėjusią vasarą PS2 buvo parduota beveik trigubai daugiau, nei PS3 (PS2 – apie 3,3mln ; PS3 – 1,4mln), o tuo tarpu PSP sekė panašiai kaip PS2 – parduota apie 3mln vienetų.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.