Sony mažina PS3 60GB ir 40GB modelių kainas

Kompanija Sony, kuri sukūrė PlayStation 3 žaidimų kompiuterį, mažina 60GB PS3 kainą iki 349 svarų, o savo pigiausio 40GB atstovo kainą iki 300 svarų. Taip praneša GamesIndustry.

Kaip pranešama, ateinanti spalio 10 naujoji 60GB pakuotė, su dvejais žaidimais ir vienu pulteliu, kainuos 350 svarų. Dabar esanti 60GB pakuotė su dvejais žaidimais ir dvejais Sixaxis pulteliai kainuoja apie 425 svarus.

300 svarų turėtų kainuoti naujasis 40GB modelis, kuris neturės kortelių skaitytuvo ir nepakalaikys PlayStation 2 žaidimų, ką gali 60GB modelis.

Sony sako, kad naujaisiais modeliais nori pritraukti kuo daugiau naujų PS3 savininkų. Tai jau ir taip aiškus Sony tikslas – didinti PS3 pardavimus.

„Artėja pirmas kalėdinis PlayStation sezonas Europoje, bei Jungtinėje Karalystėje. Mes JK norime pasiūlyti dvi naujas pakuotės, kurios atstovautų puikų kainos ir kokybės santykį.“, sako Sony atstovas.

„Mes naujuoju 40GB modeliu norime įžengti ir į tą žmonių grupę, kurie nenori mokėti už 60GB modelį, tačiau vis tiek nori PS3. Taigi tai bus modelis su geriausios grafikos žaidimais, Blu-Ray filmų palaikymu. Tai bus beveik toks pats 60GB modelis, tik su labai patrauklia kaina.“

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.