Sony padarė taip, kad Japonijoje „PlayStation Store“ prieinamas ir kompiuteriu

Neturite PlayStation 3 , tačiau norite atsiųsti žaidimų į jūsų PlayStation Portalbe? Sony tai kol kas sutvarkė tik Japonijoje. Keistas PlayStation Store bruožas iš kurio šaiposi ekspertai: „Turite PlayStation Portable(toliau PSP), bet neturite PlayStation 3 (toliau PS3)? Tada jums priėjimas prie PlayStation Store uždarytas, nebent gyvenate Japonijoje.“

Kaip žinia, Europoje ir JAV norintys į savo PSP atsisiųsti legenda tapusių PlayStation One žaidimų turi turėti ir PS3 žaidimų kompiuterį, nes be jo prie PlayStation Store neįmanoma prisijungti. Tokyo Game Show parodoje Sony paskelbė, kad Japonijos gyventojai pagaliau galės ir be PS3 parsisiųsti į savo PSP žaidimų kompiuterį PSOne žaidimus. Jiems tiesiog tereikės kompiuterio.

Kol kas nėra aišku, kada ir ar išvis galės PC ir PSP savininkai pasinaudoti šia paslauga ne Japonijoje, tačiau Sony atrodo dirba prie to, kad viso pasaulio PSP turėtojams būtų galima prisijungti prie PlayStation Store neturint PS3.

Priminsime, kad galimybė parsisiųsti PSOne žaidimus, ir juos žaisti PSP, atsirado jau 2006 gruodį, apie mėnesį po PS3 pasirodymo. Už 6 JAV dolerius galima įsigyti daugelį PSOne žaidimų ir juos peržaisti PSP žaidimų kompiuteriu.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.