Sony pasiruošę pardavinėti PS3 40GB versiją

Sony Computer Entertainment sakė, kad vėlai spalį išleis ilgai lauktą ekonominės klasės PlayStation 3 kompiuterį. Tiesa, naujoji konsolė išvis nepalaikys PlayStation ir PlayStation 2 žaidimų, kas bus skaudu žaidėjams, norintiems pažaisti senus žaidimus.

Dokumentas iš Best Buy sako, kad JAV PlaySatation 3 40GB versija pasirodys jau Spalio 28 dieną. Atrodo, kad PlayStation 3 40GBsu Spider Man 3 Blu-Ray filmu už Atlanto kainuos 400 JAV dolerių. Naujasis modelis bus pardavinėjamas ir Europoje, tačiau kaina kol kas nėra aiški.

Tiesa, Didžiosios Britanijos interneto parduotuvė Play.com savo sąraše turi PS3 40GB versija, tačiau ji tik, kad bus 2 USB lizdai ir kad bus nepalaikomi PlayStation 2 žaidimai. Be to, sklinda gandai, kad pigiausia PS3 versija bus be Wi-Fi ir kortelių skaitytuvo.

Šiuo metu galima įsigyti dvi skirtingas PlayStation 3 versijas. JAV galima lengvai nusipirkti 80GB versija už 600 dolerių, ir sunkiai randama 60GB modelį už 500 JAV dolerių. Abu esantys rinkoje gaminiai yra suderinti su PlayStation 1/2 žaidimais, turi Wi-Fi ir kortelių skaitytuvą, ko gali nebūti 40GB versijoje. Sony tikisi su 40GB versija prisivyti Nintendo Wii ir Xbox 360.

Sony nekomentuoja situacijos, susijusios su internetinėmis parduotuvėmis

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.