Sony pristatė 4x greičiu dirbantį Blu-Ray optinį įrenginį

"Sony“ kompanija vakar pranešė artimiausiu metu išleisianti Blu-Ray kompaktinius diskus įrašantį ir skaitantį, vidinį optinį įrenginį skirtą asmeniniams kompiuteriams, kuris turėtų pakelti įrašinėjimo spartos kartelę iki 4x greičio.

Naujasis „BWU-200S“ modelis gebės 50 GB BD-R „kompaktą“ pilnai įrašyti per 45 minutes, kas, anot „Sony“ yra beveik dvigubai greičiau nei tai gebėdavo padaryti pirmosios kartos optiniai įrenginiai. Įrenginio pakuotėje taip pat rasime „Cyberlink“, bei „Adobe“ kompanijų programinės įrangos paketus, su kuriais galėsime itin paprastai, ne tik įrašyti Blu-Ray kompaktinius diskus, bet ir redaguoti HD video medžiagą.

Apart BD-R ir BD-RE tipų diskų skaitymo ir rašymo operacijų atlikimo, “Sony BWU-200S“ įrenginys galės tą pati atlikti ir su įprastais visų tipų CD/DVD diskais. DVD diskus „kepsime“ 16x, o CD 48x greičiais.

Naujasis įrenginys bus pilnai suderinamas su „Windows XP“, bei „Windows Vista“ operacinėmis sistemomis ir turėtų pasirodyti lapkričio mėnesį su 600 JAV dolerių kainos lipduku.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.