Super Talent išleido 256GB SATA SSD diskus

Kompanija Super Talent vakar išleido naująjį savo SSD diską. Naujausias diskas pavadintas FSD56GC35M, turi jis 256GB atminties bei su kompiuteriu jungiasi Serial ATA sąsaja.

Super Talent FSD56GC35M yra faktiškai tokio pat dydžio kaip, kad įprastas kietasis diskas – 3,5 colio, taigi juo galėsime pakeisti įprastą HDD į SSD diską. Be viso to, noriu priminti, kad SSD diskai siūlo geresnį atsparumą smūgiams ir vibracijai, taip pat eikvoja mažiau energijos, kas ypač aktualu nešiojamų kompiuterių savininkas, ir svarbiausia yra žymiai spartesnis nei įprastai HDD. Pastarsis SSD diskas gali dirbti 0C iki 70C temperatūros diapazone.

Taip pat be FSD56GC35M, pristatys ekstremaliems kompiuterininkas skirtas modelis – SS56GA6C35I. Pastarasis gali dirbti aplinkoje nuo -40C iki 85C. Diskas buvo ypač gerai patikrintas tokiomis ekstremalios sąlygoms, nes jei to reikėtų, kad jis visiškai funkcionuotų.

Abiems gaminiams skiriama trejų metų garantija. Jie buvo sukurti Super Talent būstinėje San Jose, Kalifornijoje. Tiesa, kol kas šie Super Talent SSD diskai buvo pateikti tik techninės įrangos gamintojams, tai yra tik pavyzdžiui, vienų tokių kietųjų diskų galima tikėtis jau 2008

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.