Technews.LT atsinaujino

Sveiki visi. Su jumis vėl sveikinasi Technews administratorius SB ir nori pranešti gerą žinia – "Technews" atsinaujino.

Visas mūsų programuotojų darbas buvo sutelktas ties forumo tobulinimu. Paleisdami "Technews.lt" projektą mes buvom sukaupę dėmesį ties naujienomis ir straipsniais, tai mūsų portalo „arkliukas“ ir yra, tačiau nuo pat projekto pradžios siekiame ne tik informuoti, bet ir suburti kuo didesnę IT bei kitos technikos fanų bei žmonių besidominčių šia sfera – bendruomenę.

Šiuo atnaujinime didžiausią dėmesį skyriame forumo estetiniui bei programiniam tobulinimui, siekiame jį padaryti kuo patogesnį ir prienamesnį jums, mieli vartotojai.

Taigi su šokiais tokiais atnaujinimais žengiame į trečiąją Technews.lt gyvavimo mėnesį ir siūlome jums užsuktį į forumą. O toliau aptarkime keletą naujienų susijusių su pačiu portalu.

Visų pirma turbūt pastebėjote naują "Siuntinių" skiltį. Aišku iš pradžių daug nesitikėkite, tačiau stengsimės pradžiuginti įvairiomis naudingomis programomis. Labai daug padirbėta su statistika. Išvysite visų forumų statistiką, forumo porūšių statistiką. Iš tiesų sunku pasakyti ar patiks šiek tiek pasikeitęs forumo dizainas, taigi lauksime komentarų šia tema.

Kol kas tik toks atnaujinimas. Viskas susiję su forumo ir failais, dėl to čia ir yra pagrindiniai atnaujinimai. Taip pat esame parengę ir taškų sistema, kuris ji jums duos naudos, tačiau apie tai pranešime šiek tiek vėliau. Visko padaryti nespėjame, taigi artimiausiu laiku portalas dar labiau plėsis. Geros jums likusios dienos.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.