Technews apsirengė naujai!

Po ilgos pertraukos, šokių tokių nesklandumų bei nemažai atidėliojimų, mes džiaugemės pristatydami Jums naująją portalo versiją. Per ganėtinai nemažą, bet santykinai didelį laiko tarpą, mes pasikeitėme ir tikimės, kad naujas tinklapio dizainas bei patobulinta sistema pateisins visus Jūsų, gerbiamieji skaitytojai, lūkesčius. Mes stengėmės, kad viskas būtų po ranka ir lengvai matoma bei greit pasiekiama – naujausios apžvalgos, diskusijos, naujienos, balsavimai. Mums trūko funkcionalumo, tad mūsų tikslas buvo jį padidinti.

Manau ne vienas iš Jūsų prisimenate praėjusius metus, kai mes jau ruošėme naują „drabužį“. Tiesa, po vidinių kolektvyo diskusijų, sulauktos lankytojų kritikos, mes nusprendėme radikaliai viską pakeisti ir dizainą projektavome iš naujo. Kad ir kaip bebūtų išlaikėme minimalistinę estetiką, kuri (manau sutiksite daugelis), yra vienas iš pagrindinių mūsų portalo „prekės ženklų“.

Prisijungti prie sistemos galite naudodamiesi senais slapyvardžiais ir slaptažodžiais. Visa Technews administracija laukia Jūsų nuomonės apie naująjį portalą. Kaip minėjome ne kartą – ji mums labai svarbi. Nuomonė, kritika, pastabos, pasiūlymai ir idėjos ir visad laukiami. Juos galite išreikšti apklausoje, forume bei rašant kiekvienam iš komandos narių asmeninę žinutę.

Su pagarba,

Technews kolektyvas

63 Komentarai

  1. jtd parašė:

    bicaj man su chrome kazkokie biesai daros iejus,kazkas tarp seno ir naujo 😀 ,na va su exploreriu jau tvarka,,,

  2. Tomas parašė:

    Refresh reikia padaryt 🙂 Cache išsivalyt.

  3. crooked parašė:

    liuksiskas dizainas 🙂 jau ir seniau gavau ji pamatyt 😛

  4. SarzzeR parašė:

    Pasikeitėt radikaliai ir į gerąją pusę. Vienas iš rimčiausių IT naujienų portalų lietuvoje jeigu ne geriausias 🙂

  5. Tomas parašė:

    Su Jūsų pagalba sėkmingai tobulėsim ir toliau 🙂

  6. Linas parašė:

    Prašome visų kantrybės, kol apšlifuosime.

  7. pushaz parašė:

    Puiku,ir jau panasiau i rimta saita.Kol kas veikia be didesniu bedu.
    Isskyrus kad pm zinuciu dezute tapo tuscia 🙁

  8. Ghettox parašė:

    Skaityt, bent man, tai nelabai malonu tam mėlynam fone..

  9. eZx parašė:

    Visą kosmetiką tobulinsime vėliau, šiuo metu būtų gerai sulaukti pastabų dėl puslapio vaizdavimo bei programinių klaidų.

  10. cyplius parašė:

    Ką daryt, kad normaliai viską rodytų per mozillą? 🙁

  11. simple parašė:

    Atrodo kiek profesionaliau, bet veikia dar lėčiau nei v.1

  12. Tomas parašė:

    Reklamos žiauriai stabdo ir yra kažkur bėdų su užklausom.

    Cypliau spausk refresh

  13. Anonimas parašė:

    cyplius>>>Paspausk \"Reload\", o jei nepades, atsinaujink FireFox.

  14. Zalias parašė:

    Man akimirką užtrunka užkrauti :/

  15. Nerijuz-2BIG4U parašė:

    Truputi reikia priprast. Gal akiai maloniau skaityt kai sviesus fonas ir tamsios raides. Isdestymas ir t.t. tai super. Minusas tik vienas kuri jau parasiau.

  16. tomaxsas parašė:

    kur dingo RSS?:(

  17. Press parašė:

    nors cia mana pirma zinute bet naujienas skaitau jau apie puse metu . tiesa sakant pasigedau dienos apzvalgu . bet labai pagirtina kad yra nauji smailai 🙂

  18. jtd parašė:

    na siaip viskas labai grazu,bet truputi painoka..nezinau gal priprast cia reik,kartais rodos kad taspats per tapati ,ir tikrai galetu rodyt naujausias zinutes diskusijose;) tomas,nera uz ka,ikreskit games.lt ! 🙂

  19. Tomas parašė:

    jtd davei šokią tokią idėja į galvą, ačiū.

    Tomaxai, bus greitai, nespėjau visko. Labai daug laiko atidaviau Technews 2 ir dabar paleidus noriu nors dienelę pailsėt.

  20. HazarD parašė:

    Puikiai atrodo svetaine dabar. 🙂

  21. SarzzeR parašė:

    Viskas gražu ir su reklamom viskas OK yra. Visuose pasaulio naujienų portaluose tos reklamos yra ir visi iš jos gyvena, kaip ir TechNews.lt.

  22. Pilatus parašė:

    Puikus dizainas, ne per ryskus, taciau visi uzrasai gerai matosi, patogiai isdestyti komponentai. Ilgai laukem, taciau sulaukem tikrai kokybisko ir isbaigto produkto. Aciu visiem galvojusiems ir igyvendinusiems idejas ;).

  23. crooked parašė:

    arba as nematau ar nera tos funkcijos kur visi norintys gali naujiena parasyt?:)

  24. Scriptor parašė:

    Man l. patinka naujas darbuzis.:);)

  25. Tomas parašė:

    Crooked, funckijų labai daug yra išimta dėl neišbaigtumo, viskas bus padaryta per laiką 🙂 Atnaujinsim dažnai.

  26. Akulla parašė:

    blecha, galvojau, kad kazkoks gyvis apsigyveno kompe ir linkus sumaise. dizainas siaip visai nieko. tik del patogumo biski nelabai… ta visa juosta [naujieno, apzvalgos ir t.t. ]padaryciau kaip ir daugelis kitu svetainiu, t.y. virsuje iskarto po naujiena

  27. Karolis123 parašė:

    blemba, tikrai labai graziai atrodo 🙂 saunuoliai Technews. Dabar jau panasejat i rimtus uzsienio puslapius, toks buvo pirmas ispudis iejus 🙂

  28. Tomas parašė:

    Malonu, malonu 🙂

  29. Blexas parašė:

    Sveiki viskas beveik puiku. Tik kaip ir senesneje versijoje formatas pernelyg siauras. Toks lyg butu pritaikytas 4:3 ekranams

  30. Tomas parašė:

    Vat būtent, kad stengėmės tilpt į 1024×768.

  31. corehead parašė:

    wooow, super! kaip kazkas sake, pasijutau uzklydes i profesionalu uzsiennio saita… zmogui dariusiam dizaina skirkit oskara 🙂
    sekmes pleciantis toliau 🙂

  32. briedziukas parašė:

    Joooo, tikrai gražiai apsirengėt ir viską patogiai išdėliojot.Dabar bus dar smagiau kiekvieną dieną skaityt. Viskas labai šaunu. Linkiu toliau tobulėti :).

  33. NForce parašė:

    2 simple, man šita versija veikia greičiau nei senoji. \\n 2 Tomas, šaunu, tikrai geresnis dizainas negu to \"v2\" 🙂 Tiesa vieną kartą suėjo autorizacija, bet atkartoti bug\’o nepavyko. Redaguojant, atitinkami simboliai tampa escape simboliais 🙂 Komentaruose trūksta mygtuko \"cituoti\" 🙂 Ir vieną kartą vetoj \"keisti\" nuspaudžiau \"trinti\", reiktų juos labiau atskirti 🙂

  34. UnPunchED parašė:

    Kuomet buvau užklydęs dar į \\\"demo\\\" variantą likau nusiylęs. Gįžęs namo ir paspaudęs refresh, trumpam likau apstulbęs. Šaunuoliai, labai patinka dizainas, išdėstymas, valdymas. Kažkas minėjo, kad sunku skaityti mėlynam fone, na, asmeniškai man tai kažkaip net lengviau skaityti. Kaip minėjau, viskis gut, tik va, pagrindinis banner\\\’is viršuje nelabai veikia, neperkrauna puslapio, tai tiek 🙂 Keep on 😉

  35. Zalias parašė:

    Sutvarkė Tomas jau ir banerį 🙂

  36. Tomas parašė:

    Atsižvelgsiu į prašymus ir kažką sumastysiu 🙂 Čia buvo kažkokie tai interneto sutrikimai greičiausiai, nes dabar viskas puikiai veikia. Bet servukas pajautė apkrovos kai paleidom.

  37. jtd parašė:

    koki serva naudojat jei nepaslaptis?

  38. Mazyla parašė:

    Vienintelis dalykas kuris nepatinka dizaine tai srities pavadinimo juosta, kazkaip nesiziuri, noretusi kad butu per visa srities ploti, ar bent jau per viduri, nors geriau per visa.
    Cia va vizualinis pvz.: http://www.taspats.puslapiai.lt/technews.jpg

    Visa kita atrodo puikiai. Tai vat, tokia mano subjektyvi nuomone apie dizaina:D

  39. oxopo parašė:

    Geras naujas dizainas 😉 Gerai, kad palikot seną naujienų išdėstymą stulpeliu.

  40. xeranas parašė:

    geras naujas dizainas 🙂
    nuo saito atsiradimo smarkiai pasistumejot i prieki, saunuoliai 😉

  41. Tomas parašė:

    jtd, Debian OS, daugiau nieko nesakysiu 🙂 Seniau sėdėjom ant Cent OS, bet turbūt buvau žioplas ir nemokėjau gerai konfiguruot.

    Mazyla, atsižvelgsim į šią idėją.

    Oxopo, kadanors gal padarysim tinkleliu pasirinktinai.

    Xeranas, dar daug stumėtis 🙂

  42. Keoz parašė:

    Nesiužiūri man senas dizainas buvo paprastas švarus šitas toks nėra

  43. Tomas parašė:

    Senas buvo senas, dabar jis jau nebetinka.

  44. zerodanis parašė:

    Sveikinu su nauju dizainu 🙂 Labai grazus.

  45. 4everlife parašė:

    kuo ilgiau žiūriu, tuo daugiau man detalių neįtinka ir, atrodo, trūksto išbaigtumo, bet negaliu nieko daugiau pasakyti, pats to nepadariau, tad tik nusilenkiu. sėkmės, vyrai, toliau darbuojantis {:

  46. dzonatelis parašė:

    man tai sriftas per smulkus, asmeniskai

  47. vytasb parašė:

    Naujienu portalui tamsus fonas – fail. Jeigu neturejote ar nenorejote leisti pinigu ant dizainerio, tai reikejo gal pasidometi, gal atsiras geranoriu norinciu prisideti nemokamai prie portalo pletojimo. Nes dabartinis dizainas yra sunkus, gremezdiskas, akys metosi nuo vieno prie kito, truksta isbaigtumo ryskiai. Po perskaitytu poros tekstu prakeikiau velniop tamsu fona – man akys svarbesnes.

  48. Anonimas parašė:

    vytasb>>>Tamsus fonas imponuoja, kad ir GameSpot.com portale, kurį aplanko milijonai. Kaip minėjau, su spalvomis visiems neįtiksi, o dėl išdėstymo aš ganėtinai pozityviai nusiteikęs – jis man patinka. Tiesa, galbūt prisiregistravusiems paruošim ir kitą, šviesią versiją.

  49. inDex parašė:

    Mmm db kazkaip nuejau i profily ir ziuriu avatara galima uzsideti 😀 Zinot kas miela butu? Gravatar. Seip tik pagalvojau kad visai nieko butu 😉 Kas del vaizdavimo su IE 7 FF 3.0.5 viskas atrodo ir sukasi ciki labai graziai atsinaujinot saunuoliai 🙂

  50. vytasb parašė:

    SB>>> isimciu rasi visur ir visada, taciau visgi yra faktas, jog juodu ant balto yra more user-friendly imho beje ten vistiek yra suzaista su spalvomis, ir nesimeto akys tiek daug, kiek chaosas yra dabar, cia.

  51. inDex parašė:

    Mm ir komentau editinimo funkcija butu miela 😀

  52. crooked parašė:

    taigi yra tokia funkcija, ar aklas 🙂

  53. Anonimas parašė:

    vytasb>>>Mes iš tiesų už pastabas ir naujoves. Žiūrėsime, kaip minėjau, registruotėms vartotojams galbūt paruošim šviesią versiją.

  54. Miozeriux parašė:

    Štai ir išaušo ši diena 😀

  55. crooked parašė:

    kaip suprantu puslapis nera html validus? nes va dabar per linux narsau, tai viskas isikraipe ;]

  56. Karolis123 parašė:

    tiesa, dabar kur buna dienos apzvalgos ar dar kas, kur logo Te, tai jis melynas gelsvam fone, manau labiau prie sito dizaino tiktu koks baltam/pilkam fone 🙂 nu kazkoks toks: http://img218.imageshack.us/my.php?image=46950730xp7.jpg

    cia is sito puslapio iskirpau kad isivaizduot

  57. NForce parašė:

    2 crooked, gal tavo linux ne html validus, nes man per linux žiūrint tiek firefox, tiek arora, tiek konqueror atvaizduoja viską puikiai

  58. Fikusas parašė:

    Kur dingo visos dienos apžvalgų suvestinės su nuorodom?
    Pritariu idėjai padaryti šviesų style registruotėms vartotojams. O nauja Technews išvaizda liuksiška;)

    p.s. Emocijų galėtų būti daugiau:D

  59. inDex parašė:

    va zinot kas negerai….? RSS srauto nebera…. 🙁 Ar ir vel kazka praleidau kazkur….? O tai laaaabai malonu butu…. Tiek naujienu tiek komentaru pilnas srautas tikrai butu saunu.

  60. Padarass parašė:

    Visai neblogai atrodo. Tik tos apžvalgos visada priekyje kišasi (žiurint su mob. Opera). O taip tai normalei.:D
    Reik priprasti 😉

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.