Technews idėjai suėjo vieneri

Šiandien, atėjus šiltam vasariškui vakarui, Technews idėjai sukaks vieneri. Dar prieš metus, birželio 7 dieną, SB, Wicked Akuba ir aš, Kuperis pradėjome kalbėti apie rimto IT bei technikos naujienų tinklapio kūrimą.

Viskas vyko gana paviršutiniškai, bet visai greitai reikalai pakrypo į rimtesnę pusę ir tą patį vakarą pradėjome kurti planus būsimam projektui. Netrukus prasidėjo ir puslapio dizaino ir programavimo darbai kurie truko beveik 3 mėnesius. Visai ne keista, gi vasara.

Laikui bėgant pradėjome rinkti savanorius norinčius prisidėti prie projekto, kol suformavome dabartinį portalo kolektyvą.

Neišsiplėsiu perdaug rašydamas visą projekto vystymosį raidą, nes galu gale tai nėra tas tikrasis tinklapio gimtadienis; Technews plačiuosiuose interneto vandenyse pasirodė 2007-ųjų metų, rugpjūčio 31-ą dieną.

Tai dar ne viskas ką norėjome pranešti šiai dienai. Iki gimtadienio mes Jums paruošime šį tą labai smagaus. Kadangi nenorėjau parodyti perdaug, naujosios Technews tinklapio versijos fotografiją padariau telefonu, ją pateikiame žemiau. Tačiau visai greitai, kartu su išleidimo data, gausite kelias, geros kokybės nuotraukas. TechNews.lt V2

Kol kas pasakysiu tiek – sistema perdaryta visiškai iš naujo, ištaisytos visos erzinančios klaidos, tinklapiui suteikta daugiau patogumo bei funkcionalumo. Minimalistinį dizainą pakeitė kiek blizgesnis ir mielesnis akiai dizainas, kuris iki išleidimo nežymiai keisis. Nusrpendėme sveitainę padaryti kiek nuotaikingesnę ir sukurti Technews talismaną (jį matote sėdintį šalia logotipo). Būtume labai dėkingį jei preikštumėte savo nuomonę dėl jo dizaino sprendimų, galimos paskirties (pvz.: juokelių "skaldymas" ir pan.) bei vardo.

Taigi tiek šiam kartui, linkime turiningo vakaro! 🙂

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.