Tele2 sako pralenkusi Omnitel, Omintel tai neigia

Lietuvos naujienų tarnyba Elta praneša tai, kad Tele2 atstovai paskelbė naujus duomenis apie vartotojus, kurie naudojasi mobiliojo ryšio paslaugomis. Pasak UAB Tele2 kompanijos, ji sugebėjo aplenkti Omnitel.

Tele2 remiasi ne kuo kitu, kaip spalio pradžioje padarytais RAIT tyrimais, kurie nusako situacija tarp trijų mūsų operatorių – Bitės, Omintel ir Tele2. Pasak Tele2 jie aplenkė Omintel ir jos dalis ties mobiliojo ryšio kortelėmis jau pasiekė 37,6 procentus, Omintel tuo tarpu – 35,2 procentų. Bitei tenka mažiausia dalis – 24,6 procentai.

Tuo tarpu Omintel atkerta tuo, kad pagal Ryšių reguliavimo tarnybos (RRT) duomenimis, kurie yra tikslesni, aktyvių vartotojų pas jų yra daugiau – 38,62 procentai. Tuo tarpu Tele2 turi 35,33 procentus, o Bitė, kaip ir RAIT tyrimais, mažiausiai – 22,54 procentus. Žinoma, pasitikėti RRT tyrimais yra geriau, nes skaičiuojami aktyvūs vartotojai.

Bet kokiu atveju tai parodo, kad Omnitel lyderystei grasina Tele2. Pirmojo šalyje ryšio tiekėja (t.y Omintel) turi susirūpinti, nes didžiausios ryšio bendrovės titulas padeda ir rinkodaroje, kuri yra labai svarbi.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.