Tėvynėje vėl pirmavo PlayStation 3

Sony išties rado tą kainą, už kurią PlayStation 3 perka – tai kaina už kurią pardavinėjama 40GB pakuotė. Pasirodžius šiai versijai Sony ne tai, kad padidino pardavimus pasaulinio mastu, tačiau padarė tai, kas atrodė sunkiai įmanoma – aplenkė Wii tėvynėje.

Tiesa, praėjusios savaitės rezultatus turėtumėme gauti jau visai netrukus, tačiau Sony džiaugiasi pardavimais tos savaitė, kuri pasibaigė Lapkričio 11. O džiaugtis yra dėl ko – PlayStation 3 pardavimai Japonijoje padidėjo 40%, kai tuo tarpu Wii net krito 10%. Tiesa pasakius sunku prisiminti kada po Wii pasirodymo Japonijoje PlayStation 3 buvo aplenkęs Wii, galbūt ir niekada, tačiau dabar tuo PS3 gali pasigirti. Ties Xbox 360 reikalai aiškūs – Japonai myli savas kompanijas vien dėl to, kad jos pateikia tokius žaidimų kompiuterius ant kurių galima rasti ypač mėgimų žaidimų jiems.

Kalbant apie nešiojamų žaidimų kompiuterių rinką, tai čia nieko keisto – Nintendo DS, kaip ir visada, laimi prieš PlayStation Portable. Be viso ko, jei skaičiuojant bendrus rezultatus, DS labiausiai perkamas žaidimų kompiuteris Japonijoje.

Rezultatai:

Nintendo DS: 78,884

PSP: 58,964

PS3: 55,924

Wii: 34,456

PS2: 9043

Xbox 360: 5817

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.