Toshiba giriasi lengviausiu nešiojamuoju pasaulyje

Bendrovė Toshiba, kai kam gerai žinoma kaip formatų karo pralaimėtoja, pristatė, kaip pati teigia, patį lengviausią nešiojamąjį kompiuterį. Jo pavadinimas yra Portege R500-S5007V, turi jis 12,1 colio ekraną ir sveria 1,08 kilogramus.

Jūs paklausite – Taigi yra ir lengvesnių nešiojamųjų? Taip, yra, tačiau Toshiba Portege gaminys yra lengvesnis nei kiti tos pačios klasės nešiojamieji kaip kad Apple MacBook Air, kuris sveria 1,35 kilogramo, ar Lenovo Thinkpad X300, kurio svoris 1,33 kg.

Kompiuteris pasirodyt su neblogomis charakteristikomis. Čia išvysime Intel Core Duo U7700 1,33GHz procesorių, nepigų 128 GB SSD kietąjį diską bei 2 GB darbinės atminties. Viskas toliau kaip ir turi būti – WiFi, kortelių skaitytuvas, Bluetooth. Kompiuteriai bus komplektuojami su Windows Vista Business operacine sistema.

Nešiojamasis taip pat bus komplektuojamas su 7 mm DVD SuperMulti Drive optiniu įrenginiu ir jau minėtu SSD disku. Pasak kompanijos, šie du įrenginiai leidžia su pilnai pakrauta baterija kompiuteriui dirbti net 8 valandas.

Kompiuteris pasirodys trečiajame ketvirtyje ir kainuos apie 3000 JAV dolerių.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.