Toshiba neigia pranešimus apie Xbox 360 su HD DVD įrenginiu

Visai neseniai mes rašėme, kad Australų tinklapis Smarthouse paskelbė tokius Toshiba atstovo žodžius, kurie sakė, kad Toshiba kartu su Microsoft dirba prie naujo Xbox 360 modelio, kuris turės HD DVD. Toshiba tai paneigė.

Informacija pasirodė visai priešinga nei, kad sakė Microsoft. Microsoft ne kartą pripažino, kad niekad nedės HD DVD į savo Xbox 360 žaidimų kompiuterį ir DVD diskai yra puikiausias gaminys ir to jiems pakaks naujos kartos žaidimams.

Spekuliacijos dėl tokio gaminio prasidėjo praeitą savaitę. Jais buvo galima patikėti, nes šis naujasis Xbox 360 nebūtų skirtas vien žaidimas, tau būtų daugiau namų pramogų centras, kuris leistų žiūrėti HD DVD filmus ir žaisti X360 žaidimus.

Didžioje Britanijoje dirbantys Stuff (turi atstovus ir Lietuvoje) šnekėjo su Toshiba atstovais DB ir jie paneigė tokį galimą produktą. „Jie nieko su mumis nedaro“, – sakė Stuff žurnalui Toshiba atstovas. „Mes žinome, kad Microsoft nenori integruoto HD DVD įrenginio, taigi mes nesikišime ir nenorime gadinti vartotojų patyrimo su šiuo žaidimų kompiuteriu“.

Tiesa pasakius sunku kaip pasibaigs ši situacija. Pridėta galimybė rodyti HD DVD filmus į Xbox 360 buvo atkirtis į PlayStation 3 giriama Blu-Ray diskų skaitytuvą. Be to, jau dabar naujieji Xbox 360 turi HDMI, taigi toks Microsoft žingsnis priartinų Xbox 360 prie to, kad juo galėtumėme pilnai pakeisti įprastą HD DVD grotuvą.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.