Trečdalis HD DVD grotuvų yra Xbox 360 priedai

Pasibaigus Lapkričio mėnesiui, viena iš parduotų žaidimų vienetų, bei priedų jiems, sekimo bendrovė JAV NPD paskelbė naujus HD DVD priedo skirto Xbox 360 žaidimų kompiuteriui pardavimus. Paiškėjo, kad JAV išviso jau parduota 269,000 vienetų, kas reiškia, kad 3,4 procento žmonių turinčių Xbox 360, turi ir šį priedą.

Tiesa, Microsoft neturi savo parduodamų gaminių skaičiaus sekimo padalinio, tačiau Microsoft atsovas pasakė, kad jau parduoda 155 000 HD DVD priedų – tai įrodymas to, kad pardavimai HD DVD priedo kyla lėtai, tačiau kyla.

HD DVD grupė paskelbė lapkritį, kad jie Jungtinėse Amerikos valstijose yra pardavę jau daugiau kaip 750 000 HD DVD leistuvių, čia įtraukiant ir Xbox 360 priedą.

Taigi jei NPD duomenys yra tikslūs, galime sakyti, kad Xbox 360 savininkai su savo HD DVD priedais sudaro net trečdalį visų parduotų HD DVD grotuvų JAV.

Galime pasakyti tai, kad HD DVD formato pusėje visgi dominuoja įprasti grotuvai, kai tuo tarpu Blu-Ray tarpe viskas pastatyta ant žaidimų kompiuterio. Šio mėnesio pradžioje buvo sakyta, kad net 74 procentus visų Blu-Ray grotuvų sudaro PlayStation 3 įmonuotas Blu-Ray įrenginys.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.