Unikalus ir įdomus ausinukų patobulinimas

Inovatyvių ir paprastų priedų elektronikos prietaisams gamintoja Burton Technologies, neseniai pristatė naują savo produktą, kuris turėtų nudžiuginti užketėjusius melomanus, kurie neišsiskiria su savo muzikos grotuvu. Acoustibuds – tai specialios formos iš gumos pagaminti ausinuko priedai, kurie žymiai pagerina grojamos muzikos garsumo lygį. Kaip tai įvyksta?

Ogi visas triukas slypi priedėlio konstrukcijoje. Kaip matote pateiktoje fotografijoje, antgaliai yra siaurėjančios kūgio formos, kas leidžia ausinuką įkišti giliau bei nukreipus garsą tiesiai iki ausies būgnelio, sukurti megafono efektą. Mažytės ir elastingos mentelės ant antgalių savo ruožtu užtikrins patogų Acousticbuds prigludimą ir stabilumą. Taigi esmė paprasta – mažesniu garsu klausydami muziką, girdėsite garsesnį garsą nei prieš tai klausantis be Acousticbuds priedo. Šis, atrodytų paprastas daikčiukas, šių metų CES parodoje gavo vieną iš „Metų Inovacijos“ apdovanojimą, kas manau įrodo, kad produktas yra tikrai veiksmingas.

Burton Technologies priedą šiuo metu pardavinėja už 6 JAV dolerius. Tačiau tai tėra produkto prekybos pradžios akcija, praėjus kelioms savaitėms, priedelių kaina išaugs net iki 20 JAV dolerių.

4 Komentarai

  1. rem86 parašė:

    20$ uz gumos gabaliuka 😀 absurdas…

  2. crooked parašė:

    inovacijos kaina:D

  3. Vytautas parašė:

    Na tikrai geras dalykas, nes dauguma ausinių krenta iš ausų, tad jei šis daiktas toks geras, tad tų 6$ tikrai vertas.

  4. killermk parašė:

    ne jokia cia ir naujove…pasiziurekit i koss the plug ar spark plug ausines ir pamatysit ta pacia kugio forma ir ta pacia garsa izoliuojancia schema…skirtumas tik tas ,kad cia ne vientisas paminkstinimas o atskiros gumos dalys. 😛

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.