Vėluoja Unreal Engine 3 žaidimai skirti PS3

Pasirodo, kad dėl PlayStation 3 architektūros gali vėluoti Unreal Engine 3 žaidimai. Nepadėjo net PlayStation 3 departamento darbuotojai, kurie aiškino kaip kurti žaidimus PS3 žaidimų kompiuteriui. Atrodo, kad Unreal Tournament 3 turėjęs tapti didžiausiu išskirtiniu žaidimu šventiniam sezonui ant PS3, gali šiais metais ir nepasirodyti. Viskas dėl techninių problemų.

Kaip praneša Kotaku, Midway Games pataisė savo trečiosios ketvirčio ataskaitą ir atrodo, kad keltas Unreal Engine 3 žaidimų gali būti atidėti. Midway dabar tikisi, kad Unreal Tournamnet 3 pasirodys kažkada pirmame fiskalinių 2008 metų ketvirtyje. Tai būtų kažkur apie Vasarį ar Kovą kitais metais.

Geros žinios AK turėtojams. AK versija nevėluos ir ją bus galima žaisti jau lapkritį. Bet to, kad AK žaidėjai tikrai žais žaidimą, jie galės įsigyti ir Collector‘s Edition pakuotę.

Be Unreal Torunament 3, nepasirodys ir dar keli Unreal Engine 3 sukurti žaidimai, tai yra jie nepasirodys šiais metais PS3. Tai Stranglehold, jau išleistas Xbox 360 ir AK platformoms, taip pat ir BlackSite: Area 51. Visgi, viskas dėl sunkaus technologijos supratimo.

„Mes labai atsiprašome, kad turime atidėlioti žaidimus. Mes dėl to prarasime labai svarbų, pelno atžvilgiu, laikotarpį – tai atostogų sezonas. Vis dėl to, mes liekame įsitikinę mūsų technologijos strategija ir produktų planavimo pozicija ir tai mums leis padidinti pajamas ir akcijų kainas. Mes dedame visas jėgas, kad kuo greičiau įžengtume į šį žaidimų kompiuterį (red. past. PlayStation 3).“, – sako Davidas F. Zuckeris, Midway Games prezidentas. Jis taip pat pridėjo, kad visos problemos išspręsto ir kūrimas įsibėgėjo visais 100 procentų.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.