Vokietijoje „T-Mobile“ gavo dar vieną smūgį žemiau juostos dėl „iPhone“

Telekomunikacijų bendrovės tikėjosi daugiau iš to, kad pasirašys sutartį su "Apple" dėl "iPhone" tiekimo. Taip, tai JAV pasiteisino, bet situacija Europos telekomunikacijų bendrovėms dar labiau sunkėja.

Visai neseniai rašėme apie teismo sprendimą, kas neleido „T-Mobile“ pardavinėti tik „pririštus“ telefonus. Tiesa, pasirašę sutartį jūs už telefoną mokate tik 600 Eurų, kai už „nepririštą“ mokate apie 1000 Eurų. Kad ir priimtas sprendimas, „Vodafone“ apskundė ir šį suktą manevrą ties kainomis, o konkuruojanti kompanija „Debite“ pradėjo kainų karą.

„Debite“ sugalvojo tokį planą, kad jos paslaugas užsisakę vartotojai, kurie pirko „iPhone“, atgaus 400 Eurų skirtumą, už kurį turėjo pirkti „iPhone“, nei, kad siūlo „T-Mobile“. Be viso ko, pigiausias „Debite“ planas yra už 40 eurų per mėnesį, kai tuo tarpu „T-Mobile“ siūlo minimalų 49 eurų planą. Kad ir pasirašę sutartį su „Debite“, jūs gausite „nepririštą“ „iPhone“.

Atrodo, kad „T-Mobile“ gaus daug mažiau naudos, nei manoma tikėjosi pasirašydama sutartį su „Apple“. O „Debite“ džiaugiasi tokiu savo žingsnius ir sakosi, kad juo susidomėjo nemažai Vokiečių. Ką dar pasakys „Vodafone“?

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.