Volkswagen praskleidžia naujojo Up! uždangą

„Volkswagen“ (VW) jau nebėra efektyvaus degalų panaudojimo „priešas“ Jungtinėse Valstijose. Nors čia kompanija buvo geriausiai žinoma savo 200 AG „Golf GTI“ bei kabrioletu „Eos“, VW nusprendė žengti žingsnį į ekonomiškų dyzelių rinką.

Kompanija, yra gerai žinoma savo TDI varikliais, kurie jau keletą metų buvo daugelyje modelių, įskaitant „New Beetle“, „Jetta“, „Passat“ bei „Touareg“. Nors TDI varikliai dabar yra pertraukoje dėl JAV griežtų emisijos reikalavimų, „VW“ kitais metais pristatys naują šio tipo variklį skirtą „Jetta“, bei kitiems(„Passat“, „New Beetle“ ir „Rabbit“) modeliams.

„VW“ dabar tikisi pristatyti du nesenai anonsuoto „Up!“ Variantus, kurių variklį mes rasime gale. Mažylis Up! Bus tik 3,45 metrų ilgio ir 1,63 m pločio.

Pirmasis „Up!“ variantas turėtų būti mažytis vienatūris skirtas šeimoms, kurios neišnaudoja talpių, tokių kaip Chrysler, Honda ir Toyota didelių minivenų. Antrasis variantas šiek tiek kitoks hibridinis modelis.

Pastarasis hibridinis automobiliukas greičiausiai nebus koncepcinio „Up!“ hečbeko variantas. Šis labiau panašus į sedaną automobilis atitiks amerikiečių skonį automobilių rinkoje. „Auto News“ ir „Autoblog“ teigia, kad hibridinis „Up!“ turėtų pasiekti iki 160 Km/h greitį.

„Up!“ vienatūrį tikimasi pristatyti Tokijo automobilių parodoje, o hibridinį variantą pamatysime Los Andželo renginyje.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.